“Kudüs’teki okulum” kampanyası!

Uluslararası Hepimiz Meryemiz Platformu, “Kudüs’teki Okulum” kampanyasını başlattığını duyurdu.

Ekleme: 02.03.2022 09:54:50 / Güncelleme: 04.03.2022 16:41:53 / Güncel
Destek için 

Kudüs’te yaşanan eğitim sorunlarını gündeme getiren ve söz konusu problemlerin çözümü adına adım atan Uluslararası Hepimiz Meryemiz Platformu, “Kudüs’teki Okulum” kampanyasını başlattığını duyurdu.

Uluslararası Hepimiz Meryemiz Platformu, “Kudüs’teki Okulum” kampanyasını başlattı. Söz konusu proje kapsamında basın açıklaması düzenlenirken Kudüs’te eğitim sisteminin karşı karşıya bulunduğu zorluklara değinildi. Kudüs’te ortak bir otoritenin olmaması, okullardaki altyapının zayıf olması, öğretmen maaşlarının düşük olması, öğretmen sayısının eksikliği gibi konulara temas edilirken problemler neticesinde okul terklerinin yaşandığı kaydedildi.

Hepimiz Meryemiz Platformu!

Kudüslülere eğitim alanında destek sunulması gerektiğini belirten Uluslararası Hepimiz Meryemiz Platformu, okul binalarının bakımının yapılması ve öğretmen maaşlarının ödenmesi gerektiğini dile getirdi. Siyonist rejim tarafından dayatılan müfredatının değiştirilmesinin gerektiğinin de vurgulandığı açıklamada, Kudüslü ailelere maddi ve manevi desteğin verilmesi çağrısında bulunuldu.

Uluslararası Hepimiz Meryemiz Platformu’nun başlattığı “Kudüs’teki Okulum” kampanyasının hedefleri de açıklandı. Buna göre kampanya çerçevesinde farklı ülkelerdeki okulların ziyaret edilip Kudüs’teki eğitim sorunlarının aktarılacağı, sosyal medyada farkındalık oluşturulacağı, Kudüs’teki ailelerin maddi ve manevi olarak destekleneceği belirtildi.