IHO EBRAR Mali'de adak ve akîka kurbanı keserek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı

IHO EBRAR, yaklaşık bir haftadır Afrika'nın Mali ülkesinde sürdürdüğü yardım çalışmaları kapsamında hayırseverlerin bağışladığı adak ve akîka kurbanlarını keserek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Ekleme: 26.02.2022 16:50:14 / Güncelleme: 26.02.2022 16:50:14 / Güncel
Destek için 

Dünyanın birçok ülkesinde sayısız yardım çalışmasına imza atan IHO EBRAR, aralıksız olarak deva ettirdiği çalışmaları kapsamında Mali'de faaliyetlerine devam ediyor.

Önce başken Bamako'da yüzlerce aileye gıda yardımı ulaştıran IHO EBRAR, ardından Samaya bölgesinde bulunan bir yetimhanede ise hayırseverlerin bağışladığı nakdi yardımı yüzlere yetime ulaştırdı.

Bölgede sürdürdüğü yardım faaliyetleri kapsamında hayırseverlerin bağışladığı adak ve akîka kurban vekâletlerini de yerine getiren IHO EBRAR, başken Bamako'da kestiği kurbanları Faraca Mülteci Kampı'nda bulunan yüzlerce aileye dağıttı.

Yaptıkları çalışma ile ilgili açıklama yapan Belçika IHO EBRAR yetkililerinden Yusuf Çelik, "Hayırseverlerin bağışlamış olduğu adak, akîka ve sadaka kurbanlarını keserek elde edilen etleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Faraca Mülteci Kampı'nda bulunan ihtiyaç sahiplerinin bir nebze de olsa kırmızı et ihtiyacını giderdiğimiz için çok mutluyuz. Allah bağışta bulunan hayırseverlerimizden razı olsun" dedi. (İLKHA)