Karamollaoğlu: Birileri gitsin de ne olursa olsun dediğimiz için değil...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 6 muhalefet partisi liderinin Ankara'daki buluşmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ekleme: 18.02.2022 17:28:36 / Güncelleme: 18.02.2022 17:28:36 / Güncel
Destek için 

Karamollaoğlu; "Türkiye, ne yazık ki kötü yönetimin kötü sonuçlarını yaşıyor. Sefalet endeksinde, demokrasi endeksinde en kötü ülkelerle aynı kategoride yer alıyor. Dünyanın en yüksek enflasyonuna sahip ilk 5 ülkesinden biri. En yüksek faiz oranına sahip ülkelerinden biri. Farklı kredi derecelendirme kuruluşlarının verdiği notlarda Benin, Uganda, Tanzanya, Fiji, Bahamalar gibi ülkelerle aynı seviyede değerlendiriliyor. İşte böylesi bir ortamda; biz sadece 'birilerine karşı olduğumuz' için değil, 'Türkiye’nin yanında olduğumuz' için bu fotoğrafta yer alıyoruz.

Biz, 'birileri gitsin de ne olursa olsun' dediğimiz için değil ' Ne olursa olsun Türkiye’yi sorunlarından kurtaracağız dediğimiz için bir aradayız. Biz sadece birilerini yenmenin ve seçim kazanmanın değil, Türkiye’yi krizlerden ve kötü yönetimden kurtarmanın derdindeyiz. Kısacası; öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek bu ülkede. Şimdi 'iktidarı kaybedersek ne olur?' korkusuna kapılanlar bizi eski Türkiye'yi geri getirmekle suçluyorlar. Biz eski Türkiye'yi geri getirmenin değil, yeniden Büyük Türkiye'yi yeni bir dünyayı kurmanın peşindeyiz. Öyle bir Türkiye inşa edeceğiz ki her bir vatandaşımız kazanacak." dedi.