Gaziantep’te hırsızlık anı kameralara yansıdı

Gaziantep'te Nizip Polat Akın Fıstıkçılar Sitesine araçla gelen bir kişinin 10 bin lira değerindeki Antep fıstığını çalması güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı.

Ekleme: 17.02.2022 12:40:09 / Güncelleme: 17.02.2022 12:40:09 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Olay, ilçenin Atatürk Mahallesi Profesör Cahit Tanyol Caddesi üzerindeki Nizip Polat Akın Fıstıkçılar Sitesinde meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen ve otomobilinin plakasını bez parçasıyla kapatan şüpheliler, otomobille sitedeki bir iş yerinin önünde durdu.

İş yeri önünde bulunan ve 10 bin lira değerindeki 2 çuval Antep fıstığını otomobilin bagajına yükleyen şüpheliler, daha sonra araçla siteden uzaklaşarak kayıplara karıştı. Sabah saatlerinde iş yerine gelen ve iş yerinin önündeki fıstık çuvallarının eksildiğini gören iş yeri sahibi güvenlik kamerası görüntülerini izleyince iş yerinin önünden 2 çuval Antep fıstığının çalındığını görünce durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri iş yerinde inceleme yaparak güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Nizip Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri şüphelilerin kimliklerini belirlemek ve yakalamak için çalışma başlattı.

Hırsızlık anı sitenin güvenlik kamera görüntülerine yansıdı. Görüntülerde, şüphelilerin bez parçasıyla plakasını kapattıkları otomobille sitedeki iş yerinin önündeki 2 çuval Antep fıstığını araca yüklemeleri ve kaçmaları yer alıyor. (İLKHA)





Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar