Galatasaray, Fenerbahçe'nin yıldızını bedavaya kadrosuna katmak istiyor

Galatasaray, Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek genç kaleci Berke Özer'in menajeriyle temasa geçti. Eğer görüşmeler olumlu sonuçlanırsa, Galatasaray tek kuruş bonservis ücreti ödemeden Berke Özer'i kadrosuna katacak. Fenerbahçe ise, sözleşmeyi uzatarak, Berke'de para kazanmanın peşinde.

Ekleme: 14.02.2022 15:24:08 / Güncelleme: 14.02.2022 15:24:08 / Spor
Destek için 

Bu sezon ligde zor günler geçiren sarı-kırmızılı ekip, gelecek sezonun transfer çalışmalarını şimdiden başladı. Galatasaray, Berke Özer'in menajeriyle görüştü ve teklifini iletti. Berke'nin menajeri sarı-kırmızılı yönetime sezon sonunda görüşelim mesajı gönderdi.

Sözleşme uzatmaya yanaşmıyor!

Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Berke Özer, sözleşme uzatmaya yanaşmıyor.

Altay Bayındır sakatlandıktan sonra kaleye geçen ve yediği gollerle eleştirilen Berke, sarı-lacivertli yönetimine sözleşme uzatmak istemediğini iletti.

Hedefinde Avrupa var!

Berke Özer'in, gelecek sezon Avrupa'da forma giymek istediği belirtildi.

Belçika'dan ve Hollanda'dan birçok takımın takip ettiği Berke Özer'in, istediği teklifleri alamazsa Galatasaray'ın teklifine sıcak bakabileceği aktarıldı.

Fenerbahçe bedavaya kaptırmak istemiyor!

2018 yılında Altınordu'dan 2.5 milyon euro bedelle Berke Özer'i kadrosuna katan Fenerbahçe, genç oyuncuyu bedava bırakmak istemiyor.

Altay Bayındır'ı bu yaz iyi bir bonservis bedeline satmanın planlarını yapan sarı-lacivertli yönetim, Berke Özer'le sözleşmesini uzatıp kaleyi genç file bekçisine emanet etmeyi planlıyor. Sarı-lacivertli yönetimin, 21 yaşındaki kaleciye son bir teklifte daha bulunacağı bildirildi.

Piyasa değeri 3.5 milyon euro!

Bu sezon Fenerbahçe'de 19 maçta forma giyen Berke, kalesinde 20 gol gördü.

Ümit Milli Takım'ın da formasını giyen Berke Özer'in, Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 3.5 milyon avro.