Gaziantep'te bir genci darbeden 2 kişi tutuklandı

Gaziantep'te bir parkta aralarına aldıkları genci sopalarla darbeden ve düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklanarak cezaevine konuldu.

Ekleme: 14.02.2022 12:45:24 / Güncelleme: 14.02.2022 12:45:24 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Olay, Şehitkamil ilçesi Güvenevler Mahallesinde bir parkta meydana geldi.

İddiaya göre, okul arkadaşı oldukları belirtilen ve isimleri öğrenilemeyen 4 kişi ile E.K. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine ellerinde bıçak ve silah olan 4 kişilik grup sopa ve yumruklarla E.K'yı darp etti.

Grubun elinden kaçarak kurtulan E.K. polis karakoluna giderek kendisini darbeden kişilerden şikayetçi oldu. E.K'nın darp edilmesi ile ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında kimlikleri belirlenen 4 şüpheli, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Öte yandan kavga anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, E.K'nın 4 kişilik grup tarafından sopa ve yumruklarla darp edilmesi, E.K'nın saldırganlardan biri tarafından tekme tokat darp edildikten sonra bıçaklamak için belinden bıçak çıkarması üzerine başka bir kişinin “sokma” diye bağırması yer alıyor.

Olayla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Şehitkamil ilçesi Güvenevler Mahallesinde bir parkta meydana gelen E.K. isimli müştekiye yönelik yağma olayı ile ilgili olarak, birimlerimizce yapılan çalışmalar sonucu olaya karıştıkları tespit edilen 4 suça sürüklenen çocuk yakalanmış, 13.02.2022 tarihinde adli mercilere sevk edilen suça sürüklenen çocuklardan 2'si nitelikli yağma suçundan tutuklanmış, diğer 2'si ise serbest kalmıştır.” denildi. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar