İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Gaziantep'te ziyaretlerde bulundu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Gaziantep İl Güvenlik Toplantı”sının ardından Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ile Şehitkamil ve Şahinbey trafik eğitim parklarını ziyaret etti.

Ekleme: 12.02.2022 20:05:16 / Güncelleme: 12.02.2022 20:05:16 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

İl güvenlik toplantısına katılmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere sabah saatlerinde Gaziantep’e gelen Bakan Soylu’nun programı gün boyu devam etti.

Bakan Soylu, kentteki temasları kapsamında Gaziantep Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Şehitkamil ve Şahinbey trafik eğitim parklarını ziyaret etti.

Sabah saatlerinde Gaziantep İl Güvenlik Toplantı'sına başkanlık eden Soylu, daha sona ise Gaziantep Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Gaziantep Organize Sanayi Bölge Müdürü Cengiz Şimşek ve yönetimi tarafından karşılanan Soylu, daha sonra Şehitkamil Trafik Eğitim Parkı ile Şahinbey Trafik Eğitim Parkı'nı ziyaret etti.

Trafik eğitim parkları ziyareti sırasında çocuklarla trafik kuralları ile ilgili muhabbet eden Bakan Soylu, Şahinbey Trafik Eğitim Parkı'nda da trafik kurallarını öğrenen çocuklarla birlikte tekerlekli eğitim aracı kullandı.

Bakan Soylu ve çocuklar, bindikleri eğitim aracıyla önce kırmızı ışıkta durdu, sonra da yolda önceliği bulunan yayalara yol verdi. Bakan Soylu ve çocukların eğitim aracı kullandığı anlarda renkli görüntüler ortaya çıktı.

Bakan Soylu Daha sonra, kendisi adına hazırlanmış olan fidanı çocuklarla beraber toprakla buluşturup can suyu verdi. Ziyaretlerde Bakan Soylu, çocuklara çeşitli hediyeler de verdi.

Bakan Soylu, son olarak ise AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Partililerle bir araya gelerek istişarede bulunan Soylu’nun kentteki temasları devam ediyor.

AK Parti İl Başkanlığı dışında tüm siyaretlerde Bakan Soylu'ya bakan yardımcıları İsmail Çataklı, Muhterem İnce, Mehmet Ersoy, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Ali Çardakçı, Gaziantep milletvekilleri, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve diğer ilgili yetkililer katıldı. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler