İşgalci Siyonistler, Gazze sınırında tatbikata başladı

İşgalci Siyonistler, Gazze Şeridi sınırlarına yakın bölgede askerlerinin acil bir duruma ne kadar hazırlıklı olduklarını test etmek için askeri tatbikat başlattıklarını duyurdu.

Ekleme: 08.02.2022 10:38:26 / Güncelleme: 08.02.2022 10:46:39 / Dünya
Destek için 

İşgal ordusu yaptığı açıklamada, "Genelkurmay Başkanının Denemesi" ismiyle düzenlenen tatbikatın güney bölgedeki askeri güçlerin acil durumlara hazırlıklarının ne durumda olduğunu araştırmayı amaçladığını belirtti.

Açıklamada Operasyonlar Birimi subaylarının, güney bölgesi askerlerinin, askeriyenin değişik organlarıyla işbirliği halinde Gazze cephesindeki acil olaylara karşı durma yeteneklerini gözden geçirecekleri bildirildi. 

Yapılan açıklamada ayrıca, tatbikat esnasında ordu mensuplarının karada ve havadaki faaliyetlerinin, patlama sesleri karşısındaki hareket kabiliyetlerinin inceleneceği belirtildi. 

İşgal ordusu sözcüsü bu tatbikatın 2022 yılı için bir ön hazırlık niteliği taşıdığını ifade ederken, tatbikat hakkında önceden herhangi bir bilgi verilmediği ve tatbikatın ani bir şekilde başlatıldığı dile getirildi.
Kaynak: Palinfo  - Ortadoğu Haber