Nondo Vitamin, Zade Vital, Möller's ve Daha Fazlası Takviyelik'de!

İlandır...

Ekleme: 06.02.2022 14:38:21 / Güncelleme: 06.02.2022 18:38:29 / Tanıtım
Destek için 

Takviyelik ürünler, günlük beslenmeye ek olarak alınan dozu sabitlenmiş ürünlerdir. Bu gıdalar vitamin, mineral, protein, karbonhidrat ve yağ çeşidi besin ögelerinden bir araya gelmektedir. Takviye edici ürünler bir hastalığa engel olmak veya tedavi etme gibi çeşitli işlevler için kullanılamamaktadır. Öte yandan Takviyelik.com’da yer alan ürünlerimiz Tarım ve Orman Bakanlığı’nın belirlediği kurallar çerçevesinde üretimi gerçekleştirilmektedir.

Takviyelik.com olarak ürün yelpazemiz oldukça geniş bir alanda konumlanmaktadır. Ürün yelpazemizde Nondo Vitamin, Zade Vital, Möller's ve daha onlarca markanın yer aldığını söyleyebiliriz.

Nondo Vitamin ürünümüzün hammaddesi oldukça kaliteli ve saf bir şekilde sizlere sunmaktayız. Bilimsel formülasyonlar eşliğinde üretilen ürünümüz bitkisel öz, vitamin ve mineral özellikleri ile dikkat çekmektedir.

Nondo Vitamin bünyesinde Epimedium, Saw Palmetto, Curcumin, Glukozamin Kondroitin MSM, Coenzym Q10, Black Cohosh, Citicoline, CLA ve Kolajen gibi daha birçok ürünü barındırmaktadır.

Zade Vital ise yenilikçi formülasyonlara sahiptir. Ürün grupları içerisinde çeşitli ürün formları bulunmaktadır. Zade Vital çocukluk döneminden bu yana kişinin kendine iyi hissetmesine yardımcı olmaktadır. Ayrıca yaşlanmayı geciktirmekte, hastalıklardan korunmaya yardımcı olmakta ve cilt sağlığının dengelenmesini sağlamaktadır.

Möller’s ise 167 yıllık tecrübesi ile bu alanda devamlılığını sürdürmektedir. Genel olarak balık yağı üretimi gerçekleştirmektedir. Möller’s Omega-3 ürünleri görme ve beyin işlevlerinin en iyi şekilde gerçekleşmesini sağlamaktadır.

Möller's Balık Yağı Takviyeleri

Möller’s Omega-3 vücudun organ ve sinir sisteminin normal düzeyde işlevini devam ettirebilmesi için gereksinim duyduğu yağ asitlerinden oluşmaktadır. Omega-3 insan beyni açısından oldukça önemlidir.

Omega-3 takviyeleri balık yağının kökeni ve saflığı açısından çeşitlilik göstermektedir. Bu yüzden orijinal yağ asidi niteliklerini koruyan bir üretim metodu da aynı seviyede önem arz etmektedir. İyi bir şekilde üretimi gerçekleştirilen Möller’s balık yağı takviyeleri ağır metal ve kirleticiler bakımından her zaman test edilmektedir. Hatta cıva ve benzeri metaller balık yağının parlaklığı da kontrol edilmektedir. Doymamış yağ asitleri oksidasyona oldukça duyarlı olduğu için Möller’s balık yağı doğal oksidanlar bakımından korunmaktadır.

Möller’s Balık Yağı Ürünlerinin Faydaları Nelerdir?

Möller’s balık yağı ürünleri kolesterolü düşürmekte ve algıyı arttırmaktadır. Yetişkinlerde Alzheimer ve kalp krizi gibi riskleri azaltmaktadır. Möller’s balık yağı çocuklarda zekayı arttırmasının yanında kalp krizi riskini de en aza indirmeye yardımcı olmaktadır. Bunların yanında;

  • Vücudun direncini arttırmaktadır.
  • Enfeksiyon ve diyabeti azaltmaktadır.
  • Kalp yetmezliği ve böbrek yetmezliği gibi hastalıklara iyi gelmektedir.
  • Beyin ve göz gelişimine yardımcı olmaktadır.
  • Beyin fonksiyonlarının daha iyi algılamasını sağlamaktadır.

Zade Vital Çörek Otu ve Omega 3 Takviyeleri

Çörek otu yağı bağışıklık sistemini güçlendirmektedir. Gerçekleştirilen araştırmalar baz alındığında iltihabı azalttığı ve enfeksiyonla savaştığını söyleyebiliriz. Ayrıca kan şekeri seviyesini korumakta, yüksek tansiyon ve astım gibi hastalıklar üzerinde olumlu bir etkiye sahip olduğunu dile getirebiliriz. Çörek otunun başlıca bileşeni olan timokinon bağışıklığı desteklemektedir. Bu sayede vücutta antikor oluşumunu sağlamaktadır. Timokinon bileşeni ile çörek otu mevsimsel geçişte gerçekleşen alerji belirtilerini azaltmaktadır. Gerçekleştirilen çalışmalarda düzenli bir şekilde kullanılan çörek otu yağı burun kaşıntısı, burun tıkanıklığı, burun akıntısı ve hapşırma çeşidi alerji belirtilerinde iyileşmeye yardımcı olmaktadır.

Zade Vital çörek otu ve omega-3 takviyeleri vücudun gereksinimine uygun sıvı ve kapsül şeklinde kullanabilirsiniz. Zade Vital çörek otu ve omega-3 takviyelerini günde bir kez sabahları kullanılmalıdır. Mide sorunu yaşayan kişiler ise ürünlerimizi tok karnına tüketmelidirler. Zade Vital çörek otu ve omega-3 takviyelerinin ürün yelpazesine baktığımızda;

  • Yaşamsal yağlar,
  • Omega-3 balık yağları,
  • Kavramsal takviyesi serisi ürünler,
  • Destekleyici bakım mix serisi kapsül ürünler,
  • Yaşamsal yağlar,
  • Vitamin ve mineraller

gibi ürünlerimiz mevcuttur. Peki diğer Zade Vital ürün çeşitlerimiz neler diye soracak olursanız;

  • Bağışıklık sistemini desteklemektedir.
  • Kalp sağlığını korumaktadır.
  • Kemik sağlığına yardımcı olmaktadır.
  • Demir-İnsülin
  • Kırmızı kan hücresinin ortaya çıkmasını sağlamaktadır.
  • Çinko Kapsülü
  • Antioksidan sistemini korumaktadır.
  • Yaraların iyileşmesine yardımcı olmaktadır.

Nondo Vitamin ve Multimineral Takviyeleri

Vitaminler vücudumuzun düzgün bir şekilde çalışmasını ve büyümesini sağlamaktadır. Vitaminler vücudumuzu enfeksiyonlara karşı direnmemize yardımcı olmaktadır. Ayrıca sinirlerin de sağlıklı bir şekilde gelişmesini sağlamaktadır. Çeşitli diğer vitaminler ise yiyeceklerden enerji elde edilmesine ya da kanın düzgün bir biçimde pıhtılaşmasını sağlamaktadır. Askorbik asit ise bilinen en önemli C vitamini formları arasında yer almaktadır. Saçımızı, kemiklerimizi ve cildimizi sağlıklı tutmaya yarayan aynı zamanda suda çözünen bir çeşit vitamindir.

Takviyelik.com’da yer alan Nondo Vitamin ürünümüz bünyesinde barındırdığı Beta glukan ile kalp ve damar sağlığını korumaktadır. Ayrıca kan şekerini düzenlemede yardımcı ve bağışıklık sistemini dengelemede önemli rol oynamaktadır.

Bağışıklığınızı Destekleyecek Takviye Gıdalar

Takviyelik gıdalar çeşitli gıdalara alerjisi olan kişilerin alamadıkları vitamin ve mineral alımında oldukça önemlidir. Gıda takviyeleri bağışıklığın güçlenmesinde ve vücudun doğal yollardan gereksinimini karşılayamadığı besin ürünlerinin sağlanmasında önemli rol oynamaktadır. Çeşitli vitamin ve kalsiyum grubunu bünyesinde barındıran ürün gruplarımız kemiklerin güçlenmesine yardımcı olmaktadır. Kemik erimesini engel olan gıda takviyeleri insan vücudu için de oldukça mühimdir.