Milli Eğitim Müdürlüğü'nden 'Dilara Öğretmen' açıklaması

İbrahim isimli öğrencisinin, doğum gününün kutlanmasının ardından annesinin elini öpmesi, milyonlarca kişiyi duygulandırdı.

Ekleme: 05.02.2022 10:14:23 / Güncelleme: 05.02.2022 10:18:41 / Güncel
Destek için 

Öğrencisinin doğum gününü kutladığı anları sosyal medyada paylaşmasının ardından viral olan Dilara öğretmenin görev yerinin değiştirildiği açıklandı.

İstanbul'da Dilara isimli bir okul öncesi öğretmeni, öğrencisinin videosunu sosyal medya hesabında yayınlamasıyla viral oldu.

İbrahim isimli öğrencisinin, doğum gününün kutlanmasının ardından annesinin elini öpmesi, milyonlarca kişiyi duygulandırdı.

O anları sosyal medyada paylaştı!

Dilara öğretmen videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak öğrencisinin mutluluğuna ortak oldu. Öğretmeni paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Şu videonun bana yaşattığı duyguları asla tarif edemiyorum. O annesine minnet dolu bakışı, saygısından elini öpüşü, sevincin ışıltısı… Gerçekten çok anlara şahit oldum ama izledikçe ağlatan, hem içimde burukluk yaşatıp hem de böyle güzel anlara şahit olduğum için çok mutlu olmamı sağlayan tek videodur."

Sosyal medyada da yoğun ilgi!

Öğrencisinin doğum gününü paylaşan öğretmenin görev yeri değiştirildi.

Okulla ilişiliği kesildiği haberi yapılmıştı!

Ancak Dilara öğretmen, geçtiğimiz günlerde Instagram'da yaptığı açıklamada okulla ilişiğinin kesildiğini açıkladı. Dilara öğretmenin paylaşımı sonrasında destek mesajları yağarken, Millli Eğitim Müdürlüğü'nden de açıklama geldi.

Görev yeri değişti!

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün açıklamasında; "'Ek Ders Karşılığı Görevlendirme' kapsamında görev yapan okul öncesi öğretmenimizin (Dilara Kuş) birinci dönem çalıştığı ilçede ihtiyaç duyulan başka bir okulda görevlendirmesi planlanmıştır" denildi.