Gaziantep'te ev ve iş yerlerinden hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı

Gaziantep’te ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları tespit edilerek gözaltına alınan 9 şüpheliden 3’ü tutuklanarak cezaevine konuldu.

Ekleme: 03.02.2022 17:25:14 / Güncelleme: 03.02.2022 17:25:53 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Şahinbey ilçesinde meydana gelen 5 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tespit edilen ve çok sayıda suç kayıtları bulunan 6 şüphelinin polis ekipleri tarafından suçüstü yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada, çok sayıda çalıntı malzemenin ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3’ünün tutuklanarak cezaevine konulduğu bildirildi.

Diğer 3 şüpheli ile ilgili soruşturmanın ise devam ettiği ifade edildi.

Öte yandan, Şehitkamil ilçesi hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda, 4 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen M.H, A.H ve S.B’nin gözaltına alındığı kaydedildi.

Şüphelilere ait adreslerde yapılan aramada ise çok sayıda çalıntı malzeme ile 1 adet tabancanın ele geçirildiği, gözaltına alınan şüpheliler hakkında yasal işlemin başlatıldığı aktarıldı. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar