Bahçeli'den İmamoğlu'na tepki!

MHP lideri Devlet Bahçeli İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

Ekleme: 01.02.2022 11:22:42 / Güncelleme: 01.02.2022 11:22:42 / Güncel
Destek için 

HABER MERKEZİ

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da meydana gelen yoğun kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Yüzlerce insan araçlarıyla yolda kaldı, toplu taşımalarda izdiham yaşandı.

Kar yağışının etkisini şiddetli gösterdiği akşam İngiliz büyükelçi ile bir balıkçıda yemek yiyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise tepkiler gelmeye devam ediyor.

"PERŞEMBENİN GELECEĞİ ÇARŞAMBADAN BELLİYDİ"

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin hedefinde Ekrem İmamoğlu vardı. Yaptığı açıklamada "Perşembenin geleceği çarşambadan belliydi. Mühim olan tedbirleri kar yağmadan almaktı. Sorun karın yağması değil, alınmayan önlemler zinciridir. İmamoğlu balığa tuz dökmüştür de yollara tuz dökecek yönetim becerisini gösterememiştir. İstanbul'da balık baştan tuz da hepten kokmuştur. İstanbul İstanbul olalı böyle zulüm görmedi." ifadelerine yer verdi.

"GÖREVİNDEN AFFINI İSTEMELİ"

Bir büyükelçiyi 16 milyondan daha fazla önemseyen birine bu şehir nasıl emanet edilecektir? Ayrıca bu görüşmeden Dışişleri Bakanlığı bilgilendirildi mi? Balık masasındaki konuşmalar tutanak altına alınmış mıdır? İmamoğlu görevinden affını istemeli, İstanbul'un önünü açmalıdır."