AGD: Herzog’un Türkiye’ye gelecek olması utanç sebebidir

​Anadolu Gençlik Derneği (AGD), siyonist rejimin başı Herzog'un Türkiye’ye gelecek olmasını kınayarak bunun Türkiye Müslümanları için bir utanç sebebi olduğunu belirtti.

Ekleme: 31.01.2022 15:10:04 / Güncelleme: 31.01.2022 15:10:04 / Güncel
Destek için 

AGD, Türkiye genelinde yaptığı ortak basın açıklamasıyla siyonist rejimin başı Yitrak Herzog'un Türkiye'ye gelecek olmasını kınadı.

Açıklamada, Müslüman liderlerin teröristlere tepki vermesi gereken yerde iş birliği için yarışmasından duyulan üzüntü ifade edildi.

Açıklamada, "Terörist israilin işgalleri sebebiyle Müslüman yurdu her gün kan ağlıyor. Yıllardır süregelen zulümler devam ederken, Terörist israilin başı Yitrak Herzog’un Türkiye’ye gelecek olması Türkiye Müslümanları için ancak bir utanç sebebidir. Müslüman milletimizin yüzyıllardır İslam âlemine öncülük ve önderlik yapmışken, böyle bir utançla karşı karşıya kalması, şerefli tarihimize kara bir leke olarak sürülecektir." denildi.

Siyonist lobilerin ve dünyadaki terörün ana merkezi olan ABD'nin, İslam coğrafyasında yaptıkları katliamlar, işgaller, tecavüzler, sömürü faaliyetlerinin göz önünde olduğuna dikkat çekilen açıklamada, "Görmemek için kör, duymamak için sağır, dertlenmemek için vicdan ve izandan yoksun olmak gerekir. Müslüman liderlerin teröristlere tepki vermesi gereken yerde iş birliği için yarıştığını üzülerek görmekteyiz. Allah’tan korkun, Allah’a güvenin, ahiretinizi düşünün. Allah’ın laneti zalimlerin ve tüm iş birlikçilerin üzerine olsun. Allah’ın laneti İslam âlemi arasında nifak saçanların üzerine olsun. Zafer İslam’ındır. Zafer Allah’ındır. Allah’ın yardımı ise mücahitlerledir."  ifadelerine yer verildi. (İLKHA)