Çin ülke çapında blok zinciri geliştirmeye devam ediyor!

Çin ülke çapında blok zinciri geliştirmeye devam ediyor! Blok zinciri geliştirmenin kilit alanlarından bazıları imalat, enerji, veri paylaşımı ve hizmetleri, kanun yaptırımı, vergilendirme, ceza davaları, teftiş ve sınır ötesi finansmanı içerir. Çin Siber Uzay İdaresi (CAC), 15 bölge ve 164 kuruluş arasında blok zinciri geliştirme ve inovasyonunu hızlandırmak için yeni çalışmalara başladı.

Ekleme: 31.01.2022 00:57:31 / Güncelleme: 31.01.2022 00:57:31 / Dünya
Destek için 

Çin ülke çapında blok zinciri geliştirmeye devam ediyor!
Blok zinciri geliştirmenin kilit alanlarından bazıları imalat, enerji, veri paylaşımı ve hizmetleri, kanun yaptırımı, vergilendirme, ceza davaları, teftiş ve sınır ötesi finansmanı içerir. Çin Siber Uzay İdaresi (CAC), 15 bölge ve 164 kuruluş arasında blok zinciri geliştirme ve inovasyonunu hızlandırmak için yeni çalışmalara başladı.

Blok zinciri teknolojisinin Çin’deki işletmeler ve devlet kuruluşları arasında geniş çaplı uygulanmasını hedefliyor.

 “Bölgedeki blok zincir teknolojisi altyapısının yoğun ve dengeli düzenini teşvik etmeye, büyük ölçekli bir üretim düzeyinde zincirler arası veri alışverişi destek kapasitesi oluşturmaya ve oluşumunu teşvik etmeye”
Kripto paranın benimsenmesine karşı güçlü bir duruşa rağmen, Çin hükümeti blok zinciri ve değiştirilemez tokenler (NFT) dahil olmak üzere ilgili ekosistemlere ilgi göstermeye devam ediyor. Son zamanlarda, Çin’de devlet destekli bir blok zinciri projesi olan Blok Zinciri Tabanlı Hizmet Ağı’nın (BSN), işletmeleri ve bireyleri NFT odaklı platformlar ve uygulamalar oluşturma konusunda destekleyecek bir altyapı üzerinde çalıştığını bildirdi.

Kripto coin