Gaziantep'te çeşitli suçlardan aranan 8 kişi yakalandı

Gaziantep’te aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan ve hapis cezaları bulunan 8 kişi yakalandı.

Ekleme: 28.01.2022 11:20:07 / Güncelleme: 28.01.2022 11:20:07 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, Dolandırıcılık suçundan yakalama emri ile 27 yıl 5 ay hapis cezasından aranan 1 şüpheli, yaralama suçundan yakalama emri ile 7 yıl hapis cezasından aranan 1 şüpheli, dolandırıcılık suçundan yakalama emri ile 6 yıl 3 ay hapis cezasından aranan 1 şüpheli, fuhuş yaptırmak suçundan yakalama emri ile 5 yıl 2 ay hapis cezasından aranan 1 şüpheli, hırsızlık suçundan yakalama emri ile 4 yıl 2 ay hapis cezasından aranan 1 şüpheli, müstehcen yayın suçundan yakalama emri ile 5 ay hapis cezasından aranan 1 şüpheli, 6136 SKM suçundan yakalama emri ile 5 ay hapis cezasından aranan 1 şüpheli, trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek suçundan yakalama emri ile 1 ay 15 gün hapis cezasından aranan 1 şüpheli olmak üzere toplam 8 aranan şahıs yakalanarak sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanmıştır.” denildi.

Kargo firmasında 2 kilo 400 gram eroin ele geçirildi

Öte yandan, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda, bir kargo firmasında yapılan kontroller esnasında narkotik dedektör köpeğinin tepki verdiği ve yurtdışına gönderilmek üzere hazırlandığı anlaşılan bir pakette yapılan aramada, bebek yatağı ve yorgan kılıfı içerisinde süngerlere emdirilmiş vaziyette 2 kilo 400 gram eroinin ele geçirildiği ve gözaltına alınan bir şüpheli hakkında yasal işlemin başlatıldığı bildirildi.  (İLKHA)



Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar