Bakan Karaismailoğlu'ndan İstanbul'daki son duruma ilişkin açıklamalar

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, İstanbul'da yolda terk edilmiş araçların çalışmaları aksattığını belirtti. Karaismailoğlu, ayrıca iki köprüden de otomobil geçişlerine izin vermeye başladıklarını kaydetti.

Ekleme: 25.01.2022 14:30:12 / Güncelleme: 25.01.2022 14:30:12 / Güncel / İstanbul Haberleri
Destek için 

Bakan Karaismailoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile birlikte Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü'nde karla mücadele çalışmalarına ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Özellikle Mahmutbey Kavşağı ile Hadımköy Kavşağı arasında yolda terk edilmiş araçlar nedeniyle trafiğin önemli bir zaman durduğunu belirten Karaismailoğlu, "Yine Yassıören ile Çatalca arasında da yine yolda terk edilmiş araçlar nedeniyle sıkıntılar yaşadık. Trafik kısmen de olsa şu an işliyor. Ancak Mahmutbey-Hadımköy ve Yassıören-Çatalca arasındaki terk edilmiş araçların kaldırılması süreci devam ediyor." dedi.

Bakan Karaismailoğlu, Boğaziçi Köprüsü  ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden saat 13.00 itibarıyla otomobillerin geçişine izin vereceklerini ancak ağır vasıtalara şimdilik izin verilmediğin ifade etti.

Karaismailoğlu, terk edilmiş araçlar ortadan kaldırılmadan Hasdal Kavşağı ve Mahmutbey Kavşağı yönüne şu an için trafik verilemeyeceğini dile getirdi.

Karaismailoğlu, Marmaray'ın, dün gece olduğu gibi bu gece ve yarın gece de ücretsiz olarak sabaha kadar vatandaşlarımıza hizmet edeceğini kaydetti. (İLKHA)