İstanbul'da bugün özel araçlar saat 13.00'e kadar trafiğe çıkamayacak

İstanbul'da yoğun kar yağışı hayatı durma noktasına getirirken İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, bugün saat 13.00'e kadar; toplu taşıma ve görevli araçlar dışındaki özel araçların trafiğe çıkışına müsaade edilmeyeceğini duyurdu.

Ekleme: 25.01.2022 08:28:01 / Güncelleme: 25.01.2022 09:01:06 / Güncel
Destek için 

İstanbul'un birçok ilçesinde kar yağışı etkisini artırırken, trafiğin durma noktasına geldiği yerlerde sürücüler ve yayalar zor anlar yaşıyor. Yoğun kar yağışı TEM otoyolunda da etkili oldu. İBB Afet Koordinasyon Merkezinde (AKOM) çalışmaları takip eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, burada yaptığı açıklamada, yağan karı "afet yağışı" olarak niteledi.

ÖZEL ARAÇLARIN ÇIKIŞI SAAT 13.00'E KADAR YASAK

İstanbul'da olumsuz hava koşullarının devam etmesi nedeniyle alınan yeni tedbirleri paylaşan Vali Ali Yerlikaya, 13.00'e kadar özel araçların trafiğe çıkmayacağını bildirdi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Twitter'dan yaptığı açıklamada, şu bilgileri paylaştı:

"Saygıdeğer İstanbullular, alınan son meteorolojik raporlara göre, ilimizde olumsuz hava koşulları devam etmektedir. Bu nedenle, bugün saat 13.00'e kadar, toplu taşıma ve görevli araçlar dışındaki özel araçların trafiğe çıkışına müsaade edilmeyecektir.