Cahil kadın! Özür dileyeceğine, meydan okudu

Hazreti Adem ve Hazreti Havva'ya hakaret ettiği için tepki gösterilen şarkıcı Sezen Aksu, özür dilemek yerine, Cumhurbaşkanıyla birlikte, dini hassasiyeti olan tüm vatandaşlara da meydan okudu.

Ekleme: 23.01.2022 14:02:25 / Güncelleme: 23.01.2022 14:40:31 / Güncel
Destek için 

Doğruhaber / Haber Merkezi

Hazreti Adem ile Hazreti Havva'ya hakaret ettiği şarkısıyla gündem olan sözde sanatçı, bir açıklama yaptı. Kamuoyunun özür beklediği Aksu, adeta meydan okudu.

ÇİRKİN İFADELER

Sezen Aksu'nun, "Şahane Bir Şey Yaşamak" adlı şarkısında, Hazreti Adem ve Hazreti Havva hakkındaki çirkin ifadeleri sosyal medyada gündem olmuştu. Vatandaşın özür beklediği sözde sanatçı, özür yerine, Dilimi ezemeyeceksin, yazmaya devam edeceğim" gibi ifadeler kullandı. Oysa vatandaş ondan yazmayı bırakmasını değil, kutsala hakaret etmeyi bırakmasını istemişti. Dilimi ezemeyeceksin tabirinin, Cumhurbaşkanının "Dilleri yeri geldiğinde koparmak görevimiz" sözlerine cevap olarak yorumlandı.

Aksu'nun çirkin sözlerine kamuoyundan ve sanat camiasından tepki geldi.

"O UZANAN DİLLERİ YERİ GELDİĞİNDE KOPARMAK GÖREVİMİZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çamlıca Camii'nde kıldığı Cuma namazından sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Hakaretlerin bini bir para. Bütün bunların karşısında dimdik duracak olanlar sizlersiniz. Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yer geldiğinde koparmak bizim görevimizdir. Havva validemize kimsenin dili uzanamaz. Onlara da had bildirmek bizim görevimizdir."