Uyuşturucu ile yakalanan 5 şüpheli gözaltına alındı

Gaziantep’te polis tarafından şüphelenilerek durdurulan araçta ve araç içerisindeki şahısların üzerinde yapılan aramada silah ve uyuşturucu ele geçirildi.

Ekleme: 21.01.2022 11:20:08 / Güncelleme: 21.01.2022 11:20:08 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, narkotik suçlarla mücadele kapsamında yapılan çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Bu kapsamda Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durumundan şüphelenilerek durdurulan araçta ve araç içerisinde bulunan şahısların üzerinde yapılan aramada, 2 adet tabanca, 1 adet tüfek, 5 adet şarjör, 51 adet fişek ve bir miktar uyuşturucu maddenin ele geçirildiği ifade edildi.

Aralarında farklı suçlardan aranma kaydı olan 2 şüpheli şahısla birlikte gözaltına alınan 5 şüpheli hakkında yasal işlemin başlatıldığı bildirildi.

Öte yandan, Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçakçılık faaliyetlerinin engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında, bir iş yerinde yapılan aramada bin 800 litre gümrük kaçağı akaryakıtın ele geçirildiği, olayla ilgili gözaltına alınan 1 şüpheli hakkında yasal işlemin başlatıldığı kaydedildi.

Ayrıca, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, hırsızlık, tehdit, trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek gibi çeşitli suçlardan aranan 7 şüphelinin yakalandığı aktarıldı. (İLKHA)