Elazığ'da hırsızlık şüphelisi 3 kişi tutuklandı

Elazığ'da kapı göbeklerini kırmak suretiyle hırsızlık yaptıkları tespit edilerek gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ekleme: 20.01.2022 11:20:10 / Güncelleme: 20.01.2022 11:20:10 / Güncel / Elazığ Haberleri
Destek için 

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Elazığ'da farklı tarihlerde ikametlerin kapı göbeklerini kırmak suretiyle gerçekleştirilen 6 ikametten hırsızlık olayının şüphelilerinin tespit ve yakalanmalarına yönelik olarak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlattı.

Başlatılan çalışmalar sonucunda, şüphelilerin hırsızlık olaylarında kullanmış oldukları araç tespit edildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü, "Araç ve şahıslar üzerinde çalışmalarını yürüten ekiplerimiz; 18 Ocak 2022 günü ara sokaklarda bahse konu aracı görmeleri üzerine çevre ikametlerde incelemelere başlamışlar ve yine aynı yöntemle girdikleri bir ikametten LCD televizyon çalarak çıktıkları görülen M.T. (22), B.G. (29), A.A. (29), A.P. (37) isimli şahıslar kısa bir kovalamacanın ardından suçüstü yakalanarak gözaltına alınmıştır." denildi.

Çeşitli suçlardan 41 kaydı olduğu belirlenen şüphelilerin, tamamlanan işlemlerinin ardından 19 Ocak 2022 günü adli mercilere sevk edilen M.T., B.G. ve A.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İLKHA)