Hilvan'da karla mücadele çalışmaları başladı

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle çalışma başlatan Hilvan Belediyesi; cadde, sokak ve kaldırımlarda olası don ve buzlanmaya karşı temizleme ve tuzlama çalışması yaptı.

Ekleme: 19.01.2022 14:15:14 / Güncelleme: 19.01.2022 14:15:14 / Güncel / Şanlıurfa Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Hilvan Belediyesi, ilçede etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yolları açık tutmak ve vatandaşları olası tehlikelere karşı korumak için önlemlerini aldı.

Yoğun kar yağışının meydana getireceği olumsuzlukları önlemek için ilçede başlatılan kar temizleme çalışmalarını yerinde inceleyip çalışmalara katılan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, yaptığı yazılı açıklamada, karla mücadele çalışmalarının aralıksız şekilde süreceğini belirtti.

Bayık, "İlçemizde gece geç saatlerde etkisini gösteren ve gün boyunca devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle meydana gelebilecek don ve buzlanma riskine karşı vatandaşlarımızı olası tehlikelerden korumak için Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından cadde, sokak, kaldırım ve halkın ortak kullanım alanlarında temizleme ve tuzlama çalışması başlattık. Vatandaşlarımızın daha güvenli ulaşım sağlayabilmesi ve günlük hayatın aksamaması için karla mücadele çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecek." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler