Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu: Gazeteciler gece gündüz demeden mücadele ediyor

Malatya TSO Başkanı Sadıkoğlu, gazetecilerle bir araya geldiği programda gazetecilerin yeri geldiğinde ailelerini ihmal etmek ve özel hayatlarını hiçe sayarak Malatya'nın bilgi akışını sağlamak için mücadele ettiklerini dile getirdi.

Ekleme: 18.01.2022 15:55:13 / Güncelleme: 18.01.2022 15:55:13 / Güncel / Malatya Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, gazetecileri bir arada toplayarak bir program düzenledi. Programa ilde görev yapan ulusal ve yerel basın men supları katıldı.

Programda konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, gazetecilerin görevlerinde gayret göstermelerinin önemli olduğuna ve ailelerini ihmal etmek gibi bir fedakarlık yaptıklarına dikkat çekti.

"Gazeteciler yeri geldiğinde ailesini ve özel hayatını hiçe sayarak mücadele ediyor"

Programda konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Oda Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya'da bazı şeylerin doğru yapılması adına gazetecilerin göstermiş olduğu gayretin önemli olduğuna dikkat çekerek, "Gece gündüz demeden, yeri geldiğinde ailenizi ihmal etmek, yeri geldiğinde ise özel hayatınızı hiçe saymak suretiyle Malatya'nın bilgi akışını sağlamak adına mücadele ediyorsunuz. Tabi ki gönlümüzden geçen şu, gazetecilerin sadece 10 Ocak'ta değil, her zaman hatırlanması gerekir." diye belirtti.

"Biz burada kısık çekişmelerle ilimizde bazı noktalarda protokol kavgası yaparken onlar İskenderun limanını Gaziantep'e 20 dakikaya düşürüp ihracat rakamlarını daha nasıl büyütebiliriz hesabını yapıyorlar"

Oğzhan Ata Sadıkoğlu

Sadıkoğlu, "Bugün Gaziantep'te bir araya gelmek suretiyle ilin dinamizmini sağlayan siyasetçiler, ekonomi ile uğrayan sivil toplum örgütlerinin başındaki insanlar, gazeteciler ile gelen bir bürokrat ya da bir bakandan gayretli çalışmaları ifade etmek suretiyle istedikleri yardımı çok rahat alabiliyorlar. Biz burada kısık çekişmelerle ilimizde bazı noktalarda protokol kavgası yaparken onlar İskenderun limanını Gaziantep'e 20 dakikaya düşürüp limanı Gaziantep gibi bir şehre dağları deldirmek suretiyle getirip ihracat rakamlarını daha nasıl büyütebilirizin hesabını yapıyorlar. Türkiye'deki en büyük ihracatçı Gaziantep ili, tabi bizler bunları örnek almamız gereken bir konumdayız. İstiyoruz ki burada, sivil toplum örgütleriyle, siyasetçisiyle, bürokratlarıyla kısır çekişmelerden münezzeh, nefsi ve şahsi menfaatlerimiz, ya da nefsi ve şahsi takdire şayan duruş sergilemek suretiyle iltifata tabi tutulmamız yerine, ilimizin ön plana çıkması, birlikte hareket etme kültürü, haksızlık yapmama kültürü, bürokraside ve siyasette yalan söylememe kültürü, sivil toplum örgütlerinde yalan söylememe kültürü oluşsun. İlin gelişmesi için gayret gösteren insanlar, gerçekten sizler tarafından bu konuda doğru yapıyorsa takdir edilsin eğer eksik, abartı ve şov yapıyorsa da bu noktada ifşa edilip şehrin geri gittiğini insanlara duyurmanız gerçekten önemlidir ve bunu da yapıyorsunuz." dedi.

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın ise kendilerine böyle bir program düzenledikleri için Malatya Ticaret ve Sanayi Oda Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve yönetimine teşekkür etti. (İLKHA)









Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar