İşgalci siyonistler bir Filistinliyi katletti

​İşgalci siyonist askerleri, bıçaklı eylem girişiminde bulunduğu iddiasıyla Filistinli bir gence ateş ederek şehit etti.

Ekleme: 17.01.2022 21:45:16 / Güncelleme: 17.01.2022 21:55:22 / Dünya
Destek için 

Olay, Batı Şeria'nın güney kesiminde yer alan Beytlahim'in güneyindeki Etzion yahudi yerleşim merkezi kavşağında meydana geldi.

Filistin medyasında yer alan haberlere göre, Filistinli bir genç bıçaklama eylemi girişiminde bulunduğu iddiasıyla işgalci Siyonist askerlerin silahlı saldırısına uğradı.

Filistinli gencin, El-Halil vilayetine bağlı Si'ir kasabası sakinlerinden Falih Musa Şakir Ceradat olduğu ve olay yerinde şehit olduğu ifade edildi.

Şehidin vurulduktan sonrasına ait görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerde vurulduktan sonra yere düşen Ceradat'ın, yaralı halde şehadet parmağını havaya kaldırdığı görülüyor.

İşgalcilerin bıçaklı eylem girişimi iddiasının aksine görgü tanıkları, gencin tehlike oluşturacak bir harekette bulunmadığın kaydetti.

Görgü tanıkları, silahla vurulan gencin, ağır yaralı bir şekilde yerde bırakıldığı ve ölüme terk edildiğini kaydetti.

İşgalci Siyonist askerler, çoğu zaman eyleme teşebbüs gerekçesiyle Filistinlileri katlediyor ve bu konuda herhangi bir ispat vermeleri de gerekmiyor. (İLKHA)

 





İlgili Haberler