Yarıyıl tatili açıklaması!

Milli Eğitim Bakanlığı yarıyıl tatili ile ilgili kararı son dakika olarak duyurdu. 22 Ocak-6 Şubat tarihlerindeki tatilde.

Ekleme: 16.01.2022 12:18:42 / Güncelleme: 16.01.2022 12:25:37 / Eğitim
Destek için 

Milli Eğitim Bakanlığı yarıyıl tatili ile ilgili kararı son dakika olarak duyurdu. 22 Ocak-6 Şubat tarihlerindeki tatilde. MEB, yeni bir dijital platform oluşturdu ve ÖBA’yı (Öğretmen Bilişim Ağı) ilk kez yarıyıl tatilinde uygulayacak.

Millî Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika yarıyıl tatili açıklaması!

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan resmen duyurdu ve belli oldu. Öğretmenler 24 Ocak-04 Şubat tarihleri arasında kendileri için hazırlanmış olan hizmet içi eğitim faaliyetlerine ÖBA (Öğretmen Bilişim Ağı) üzerinden katılabilecekler. Seminerlere katılım isteğe bağlı olacak. Seminerler, belirtilen tarih aralığında sürekli yayında olup internet bağlantısı olan herhangi bir yerden katılım sağlanabilecek.

ÖBA (öğretmen bilişim ağı) kullanıma hazır!

Millî Eğitim Bakanlığı, 22 Ocak-6 Şubat tarihlerindeki iki haftalık yarıyıl tatilinde öğretmenlere isteğe bağlı kapsamlı eğitim programı hazırladı. MEB, bu kapsamda yeni bir dijital platform oluşturdu ve ÖBA’yı (Öğretmen Bilişim Ağı) ilk kez yarıyıl tatilinde uygulayacak. Öğretmenler 24 Ocak-04 Şubat tarihleri arasında kendileri için hazırlanmış olan hizmet içi eğitim faaliyetlerine ÖBA (Öğretmen Bilişim Ağı) üzerinden katılabilecekler. Seminerlere katılım isteğe bağlı olacak. Seminerler, belirtilen tarih aralığında sürekli yayında olup internet bağlantısı olan herhangi bir yerden katılım sağlanabilecek.