Cumhurbaşkanından tokat gibi cevap!

“Aydın CHP'ye prim vermemelidir. 2023'te CHP'ye faturayı çok ağır kesmelidir. Menderes ölüşüyle bile onları silip süpürmüştür” dedi.

Ekleme: 16.01.2022 09:31:01 / Güncelleme: 16.01.2022 09:31:01 / Güncel
Destek için 

Aydın’da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Erdoğan'ın akıbeti de Menderes gibi olacak diyorlar... Ey CHP'nin atıkları biz bu yola girerken kefenimizle çıktık. Bizi korkutamazsınız" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın’da toplu açılış törenine katıldı. Burada yaptığı açıklamada CHP’ye yüklenen Erdoğan şu ifadeleri kullandı;

“Aydın CHP'ye prim vermemelidir. 2023'te CHP'ye faturayı çok ağır kesmelidir. Menderes ölüşüyle bile onları silip süpürmüştür” dedi.

Akıbeti Menderes gibi olacak!

Türkiye'nin demokrasi mücadelesinde attığımız adımlarda Menderes'i yad etmemizin sebebi onurlu duruşudur. Ülkemizin kalkınmasına tahammül etmeyen zihniyet, bugünde kendini belli ediyor. Ne diyorlar ‘Erdoğan'ın akıbeti de Menderes gibi olacak’ diyorlar. Ey CHP'nin atıkları! Biz bu yola çıkarken beyaz kefenimizi giyip çıktık. Bizi bu tür tehditlerle korkutamazsınız. Her hayırlı hizmete karşı çıkmaya, siyaset kisvesi altında sürdürüyorlar. Ülkenin bir adım daha ileri gitmesini istemeyenler, kurdukları ittifakla ülkeyi yönetmeye taliplermiş” açıklamalarıyla CHP’ye cevap verdi.

Aynı kabusları yaşatmayacağız!

“CHP, bu ülkeye ne yapmıştır. Geçmişte 1970'lerde, 90’larda aynı kabusu yaşadık. Milletimiz yaşadığı bu kabusları unutmadı. Türkiye'yi aynı kabuslara bırakmayacağız. Ülkemiz bugünlere gelirken hangi oyunları bozduğumuzu en iyi siz biliyorsunuz. Elbette bu süreçte bedeller ödüyoruz. Terör örgütlerinden, darbecilere kadar tüm şer güçleri üzerimize saldılar. Bizi 2023 hedefinden vazgeçirmeye çalıştılar. Ayağımıza vurulan prangaları attıkça maruz kaldığımız saldırıların cephesi genişledi” açıklamalarında bulundu.