Malatya'da asayiş çalışmaları devam ediyor

Yapılan çalışmalarda, çok sayıda uyuşturucu hap, silah ele geçirilirken kumar oynayan 4 kişiye para cezasının kesildiği ve otodan hırsızlık olayı ile ilgili yakalanarak adli mercilere sevk edilen 6 kişinin yakalandığı kaydedildi.

Ekleme: 15.01.2022 12:25:11 / Güncelleme: 15.01.2022 12:25:11 / Güncel / Malatya Haberleri
Destek için 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünün yaptığı çalışmalar hakkında açıklamada bulundu.

Durumundan şüphelenilerek durdurulan şahısların üzerinden toplam 550 adet uyuşturucu hap, 1 adet tüfek, 1 adet kurusukı, 3 adet tabanca ve çok sayıda fişek ele geçirildiği belirtilen açıklamada, Saray Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir işyerinde kumar oynayan 4 şahsa idari işlem uygulandığı, masada bulunan 675 TL'nin muhafaza altına alındığı ve işletmeci hakkında kumar oynanması için yer ve imkân sağlama suçundan adli tahkikatın başlatıldığı kaydedildi.

3 Ocak'ta meydana gelen otodan hırsızlık olayları ile ilgili 2 şüphelinin tespit edilerek yakalandığı ve sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandığı, 9 Ocak'ta 4 adet otodan hırsızlık olaylarının 4 şüphelisinin yakalandığı, 4 adet teybin muhafaza altına alındığı ve tahkikata başlandığı açıklamasında bulunuldu. (İLKHA)