HAMAS: Toprağın ve hakkın sahibi olan halkımızın zafer elde edinceye kadar durması mümkün değildir

Filistin'in Nakab bölgesinde 5 gündür Filistinli Müslümanların siyonist işgal rejimine karşı verdiği direniş hakkında konuşan HAMAS Sözcüsü El-Kasım, "Nakab rüzgarı işgalcinin aczini ve direnişin ardındaki birliği ortaya çıkardı." dedi.

Ekleme: 15.01.2022 11:15:10 / Güncelleme: 15.01.2022 11:15:10 / Güncel
Destek için 

Filistin'in Nakab bölgesinde bulunan Tellu's-Seba'da siyonist işgal rejiminin baskınlarına ve alıkoymalarına karşı duran direnişçiler, 5 gündür protesto eylemlerinde bulunuyor.

Filistin topraklarını işgalci yerleşimcileri kullanarak Yahudileştirmeye çalışan işgalci siyonist rejime karşı direniş gösteren Nakab halkı gece saatlerinde protesto eylemlerinde bulundu.

Nakab'daki işgali ve Filistinli Müslümanların direnişini değerlendiren HAMAS Sözcüsü Hazım El-Kasım Nakab bölgesinde esen direniş rüzgarının, işgalci siyonist rejimin ve onun sömürgeci araçlarının Filistin halkının direnişini dize getirme konusundaki başarısızlığını açığa çıkardığını dile getirdiğini ifade etti.

Mesajında işgale karşı savaşın sürdüğünü aktaran Kasım, "Toprağın ve hakkın sahibi olan halkımız zafer elde edinceye kadar da durması mümkün değildir." dedi.

"Filistin halkı her yerde işgale karşı direnişte birlik ve bütünlük içinde olduğunu bir kez daha ispat etti"

Tüm alıkoymalara ve artan baskılara rağmen durmayan, gittikçe etrafa yayılarak güç kazanan direnişe değinen HAMAS Siyasi Büro Üyesi Husam Bedran, "Nakab bölgesinde estirilen rüzgar, işgal rejiminin 1948'de işgal edilmiş bölgedeki Filistinlileri yurtlarından tasfiye planının başarılı olamayacağını bir kez daha gözler önüne serdi. Filistin halkı her yerde işgale karşı direnişte birlik ve bütünlük içinde olduğunu bir kez daha ispat etti." ifadelerini kullandı. (İLKHA)