HÜDA PAR’ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Özhan: Hedefimiz borçsuz bir belediye

​Beldede yaptığı hizmetlerle adından söz ettiren Batman Gercüş'e bağlı HÜDA PAR Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, belediyenin yıllardır biriken elektrik borcunu kapatmak için uğraştıklarını belirtti.

Ekleme: 14.01.2022 22:25:09 / Güncelleme: 14.01.2022 22:39:21 / Güncel / Batman Haberleri
Destek için 

Hayata geçirdiği proje ve çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Özhan, Belediyenin yıllardır biriken toplam 1 buçuk milyon TL'lik elektrik borcunu ödemek için DEDAŞ yetkilileriyle görüşerek taksitlendirdi.

Beldede, kıt imkânlarla tüm belde sakinlerine eşit bir şekilde hizmet götüren HÜDA PAR’lı Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Özhan, yattığı hizmetlerin yanında belediyenin borçlarını kapatarak çalışmalarına durmadan devam ettiklerini ifade etti.

Açıklamasında sıfır borç anlayışıyla hareket etiklerini ifade eden Başkan Özhan, “Beldenin 2002 ila 2013 yılları arasında belediyenin biriken elektrik borcu yaklaşık 1 milyon 500 bin civarındaydı. Bu borç karşılığında her ay belediye parça parça ödeme yapardı. Belde belediyesi adına DEDAŞ Genel Müdürlüğü ile yaptığım görüşmede belediyenin toplam borcunu faizleri silinerek 22 ay taksitle anlaşmaya vardık. HÜDA PAR belediyesi olarak hizmetlerimizle beraber belediyemizin de borçlarını ödemeye çalışıyoruz. Hizmet anlayışımızın yanında Sıfır borç yani borçsuz bir belediye anlayışıyla hareket etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)