HÜDA PAR’dan Enes Kara’nın ailesine taziye ziyareti

HÜDA PAR Hatay İl Başkanı İsa Emre, Elazığ'da hayatını kaybeden Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Kara’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Ekleme: 12.01.2022 18:55:12 / Güncelleme: 12.01.2022 19:01:13 / Güncel / Hatay Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

HÜDA PAR Hatay İl Başkanı İsa Emre ve HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir, beraberlerindeki heyetle, Kara ailesinin Hatay’ın Belen ilçesindeki evlerinde kurduğu taziye çadırını ziyaret etti.

HÜDA PAR heyeti, baba Mehmet Kara ve diğer aile üyelerine taziye dileklerini iletti.

Ziyaretten sonra açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Hatay İl Başkanı İsa Emre, Enes Kara'nın ölümünden dolayı üzüntü duyduklarını ifade etti.

Aileyi metanetli bulduklarını belirten Emre, Enes'in ölümü üzerinden İslam'a ve cemaatlere yapılan saldırılara tepki gösterdi.

Emre, "Bu ölüm üzerinden İslam’a ve İslami sivil toplum kuruluşlarına saldıran malum bir zihniyet var. Keşke bu zihniyetin gerçekten Enes umurunda olsaydı! Keşke Enes ve Enes gibi gençlerimizi önemseselerdi. Bu zihniyet mağdurun insan olmasını hiçbir zaman önemsememiştir. Bu ölüm üzerinden İslam’a ve Müslümanlara saldırmayı bıraksınlar. İslam, insana, hiçbir düşünce ve hiçbir ideolojinin vermediği değeri vermiştir." dedi.

HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir de üzüntülerini bildirerek Kara’nın ailesinin acısını paylaştıklarını ifade etti. Demir, "Bu tür olaylar üzerinden rant elde etmeye çalışanlara Müslümanlar olarak prim vermeyeceğimizi herkesin bilmesini isteriz." diye konuştu. (İLKHA)

 







Haberin Videosunu İzle
İlgili Haberler İlgili Videolar