Kim'i öfkelendiren yazı!

Kim'in görevlilere sorumlunun bulunması yetkisini vermesinden sonra Pyongyang'daki binlerce şüpheli ev tek tek aranmaya başlandı.

Ekleme: 06.01.2022 09:36:40 / Güncelleme: 06.01.2022 09:36:40 / Dünya
Destek için 

Kuzey Kore liderine küfürlü sözler içeren ve onun yüzünden insanların açlıkla boğuştuğunun belirtildiği bir grafiti Kim Jong-un'u öfkelendirdi. Kim'in görevlilere sorumlunun bulunması yetkisini vermesinden sonra Pyongyang'daki binlerce şüpheli ev tek tek aranmaya başlandı.

Binlerce kişinin evi aranıyor!

Kuzey Kore liderine küfürlü sözler içeren ve onun yüzünden insanların açlıkla boğuştuğunun belirtildiği bir grafiti yüzünden binlerce evde arama başlatıldığı belirtildi.

Daily NK'nın haberine göre, başkent Pyongyang'ın Pyongchon bölgesinde bir duvarda "İnsanların açlıktan ölmesi senin suçun" yazan ve Kuzey Kore liderine küfürler içeren bir grafiti bulundu.

Habere göre Kim'in görevlilere sorumlunun bulunması yetkisini vermesi sonrası Pyongyang'daki binlerce şüpheli ev tek tek aranırken, hanedeki herkesin el yazısı örneği alınarak duvardaki yazı ile karşılaştırıldığı belirtildi.

Bununla birlikte şehirdeki tüm güvenlik kameralarının da tek tek inceleneceği ve şüphelinin bulunması için çalışmanın hızlandırılacağı ifade edildi.