Bakan Özer Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürünü azarladı

Milli Eğitim Bakanı Özer, Şanlıurfa ziyareti sırasında gittiği bir okulda öğrencilerin yanında Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürünü azarladı. Özer, “Para istediniz de para mı vermedik?” şeklinde tepkisini dile getirdi.

Ekleme: 05.01.2022 17:07:20 / Güncelleme: 05.01.2022 17:39:26 / Eğitim / Şanlıurfa Haberleri
Destek için 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Şanlıurfa'da ziyaret ettiği bir okuldaki eksikleri işaret ederek, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt ve okul müdürüne “Siz ne iş yaparsınız ya? Para istediniz de para mı vermedik? Gezdirdiğiniz okul böyleyse gezdirmediğiniz okullar nasıl?” diyerek tepki gösterdi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Şanlıurfa’daki Buhara Eğitim Kampüsü'nde bulunan Halilurrahman Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Sınıfları inceleyen ve öğrencilerle sohbet eden Özer, daha sonra okul bahçesinde okul müdürüne, “Buraya bir basketbol sahası yapılmaz mı? Siz ne iş yapıyorsunuz? Para istediniz de para mı vermedik? Bu çocukları niye burada mahzun halde bırakıyorsunuz” dedi.

Bakan Özer, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt’a ise “Sayın Müdür, gezdirdiğiniz okul böyleyse gezdirmediğiniz okullar nasıl” diyerek tepki gösterdi.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ 27 KASIM'DA ATANMIŞTI

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer, 29 Ağustos 2021'te görevden alınarak yerine vekaleten Konya Maarif Müfettişi Fevzi Kurt atanmıştı. Fevzi Kurt, 27 Kasım 2021'de yayımlanan Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile resmen Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü olmuştu.  İsmail Yapıcıer ise göreve 16 Temmuz 2019'da başlamıştı.