HAMAS, Yahya Ayyaş'ın şehadet yıldönümünde mesaj yayımladı

HAMAS, lider Mühendis Yahya Ayyaş'ın parmak izlerinin, Filistin direnişi ile işgalciler arasında sürmekte olan çatışmanın ayrıntılarında hâlâ mevcut olduğunu belirtti.

Ekleme: 05.01.2022 13:40:07 / Güncelleme: 05.01.2022 13:45:30 / Güncel
Destek için 

HAMAS sözcülerinden Hazım Kasım, hareketin askeri kanadı "El Kassam Tugayları"nın en üst düzey liderlerinden olan Yahya Ayyaş'ın şehadetinin 26'ncı yıldönümünde bir mesaj yayımladı.

Kasım, "Şehit El-Mühendis, işgalci siyonistler ile mücadeleye önemli katkılar sağlamış, onların hesaplarını bozacak adımlar atmış ve halkımıza karşı işlenen suçlar için ağır bir bedel ödetmiştir." dedi.

Kasım, açıklamasının devamında, "Mühendis Ayyaş'ın cihadî eylemleri ve sonrasında artan İslami direniş, siyonistlerin suikast politikalarının, halkımızın mücadelesinin yürüyüşünü durduramayacağını ve işgalin tüm araçlarıyla direnişin ilerlemesini ve gelişmesini engelleyemeyeceğini reddedilemez bir şekilde kanıtladı." ifadelerine yer verdi. 

Kasım, Ayyaş'ın parmak izlerinin, Filistin direnişi ile işgalciler arasında sürmekte olan çatışmanın ayrıntılarında hâlâ mevcut olduğunu belirtti. (İLKHA)