En Güvenilir Shark Kask Modelleri

İlandır...

Ekleme: 05.01.2022 08:21:39 / Güncelleme: 05.01.2022 08:21:42 / Tanıtım
Destek için 

Köpekbalığı anlamına gelen Shark markası, kask dünyası neredeyse zirveyi sergiliyor. MOTOGP şampiyonu Jorge Lorenzo ile iyice ünlenen bu markanın popüler olması ürettiği kaskların güvenilir, fonksiyonel ve rekabetçi olmasıdır. Peki bu markanın en güvenilir kaskları hangileri.

Shark Race R Pro

İlk sırayı Shark Race R Pro alıyor. Ülkemizde özellikle yarış motoru kullanan kişiler tarafından çokça tercih edilmektedir. Fiyatı pahalı gibi görünse de AGV, Shoei ve Arai gibi markaların kaskları ile kıyaslayınca ucuz kalıyor.

Shark Race R Pro, Sharp testinden 5 yıldız almıştır. Üstelik vizör kilidi ve double d ring çene kilidi gibi tüm kilit türleri mevcut. Motorisk’den güvenlik puanı olarak 10 üzerinden 8 almıştır.

Shark Spartan

İkinci sırayı Shark Spartan alıyor. Ülkemide yol motoru kullanıcılarının en çok tercih ettiği modellerden biridir. Shark Race R Pro’ya göre %50’den daha fazla fiyat avantajı sunar.

Shark Spartan, Sharp testinden 4 yıldız almıştır. Vizör kilidi yoktur ama double d ring çene kilidi bağlantısı vardır. Motorisk’den güvenlik puanı olarak 10 üzerinden 5 almıştır.

Shark D Skwal 2

Üçüncü sırayı Shark D Skwal 2 alıyor. Scooter kullanıcıları ve naked motosiklet kullanıcıları tarafından çokça tercih edilmektedir. Shark Spartan’a göre biraz daha uygun fiyatlıdır.

Shark D Skwal 2, Sharp testinden 4 yıldız almıştır. Vizör kilidi ve double d ring çene kilidi bağlantısı maalesef yok. Motorisk’den güvenlik puanı olarak 10 üzerinden 4 almıştır.

Modeller elbette bunlarla sınırlı değil. Race R Pro’nun ve Shark Spartan’ın Carbon modelleri de düz modelleri ile benzer puanda ama biz farklı kaskları örnek göstermek istedik. Her geçen yıl kask modelleri yenileniyor. Eğer Shark markasından kask almayı planlıyorsanız Motorisk’in Shark kask incelemeleri sayfasına mutlaka göz atınız. Çok daha fazla model göreceksiniz. Üstelik diğer kasklarla da karşılaştırma yapabilirsiniz.