Google Ads Danışmanlığı Nasıl Alınır?

İlandır...

Ekleme: 05.01.2022 08:15:22 / Güncelleme: 05.01.2022 08:18:54 / Tanıtım
Destek için 

Dünyanın en büyük arama motoru olarak tanıdığımız Google, bugün sektörünüzle ilgili aramalarda listeleme konusunda ilk sırada yerinizi almak adına tercih edeceğiniz en iyi arama motorlarından biridir. Çeşitli çalışmalar dahilinde bugün karlı bir yatırım yapmak adına Google’da reklam verebilir ve pek çok çalışma dahilinde de ön planda olmayı başarabilirsiniz. Rekabeti yüksek olan bir kelime, arama hacmi yüksek bir aramada doğrudan kendinizi üst sırada bulmak adına bazı özel çalışmalar yaptırabilirsiniz.

Google Ads olarak bildiğimiz Adwords yayını ve çalışmaları, online reklam vermek isteyenlerin ilk olarak tercih edecekleri alanlardan biridir. Tıklama başına ücretlendirme yapan Google, burada ziyaretçilerin sitenize yönlendirilerek belirli hedef kitleye uygun şekilde çalışmalar yaparak şirketlerin buradan hedef kitleye hızlıca ulaşabilmelerini sağlıyor. En iyi şekilde ulaşabilmek, sektörünüzle ilgili insanların sitenizi ziyaret etmesini sağlamak adına da bazı çalışmalar yapmak, reklam üzerinde önem arz eder.

Reklam optimizasyonu olarak da bilinen Google Adı danışmanlığı hizmetleri, ücretli arama reklamlarından tutun da anlık sitenize gelen ziyaretçinin artışına katkıda bulunacak reklam modellerine kadar pek çok reklam çalışmalarının bütününü kapsar. SEO çalışmalarıyla organik trafik çektiğiniz kadar SEM olarak tanımlanan arama motoru pazarlaması ile reklam harcamasına ayıracağınız bütçe ile de çok iyi reklam trafiği yaratabilirsiniz.

İyi bir performans gösterecek reklam kampanyası ile yüksek sayıda kitleye. Ulaşabilir, çok iyi ziyaretçi yaratabilirsiniz. Bu konuda iyi bir performans yakalamak için reklamla ilgili doğru optimizasyonların yapılması önemlidir. Coğrafi hedefleme, eşleme türü stratejisi, alaka düzeyi stratejisi ve anahtar kelime gibi pek çok noktada yapılacak çalışmalar ile birlikte harcamalarınızı belirli düzeyde optimize edebilirsiniz.

Günümüzde Google reklam yönetimi olarak reklam çalışmalarınızın performansını artırmaya yönelik en iyi şekilde az bütçeyle çok fazla kitle oluşmasını sağlayabilirsiniz. Uzun vadeli çalışmalar ile hem ekonomik hem de yüksek dönüşüm oranlarında reklam kampanyaları yapar, reklam yönetimlerinizi de buna göre yüksek ziyaretçiye az bütçe ayıracağınız şekilde dengelemiş olabilirsiniz.

Çok cüzi miktarlarda hedeflenen topluluğa ulaşmak adına Google Ads reklamlarıyla beraber rekabet ortamının dışına çıkarak reklam çalışmalarında üst sıralamayı hedefleyebilirsiniz. Spesifik sektörler dahil olmak üzere 0.15 kuruştan başlayıp 1-2 TL'ye kadar çıkan tık başı maliyetlerinizi aza indireceğiniz kadar optimize yaptırmak da Ads reklam danışmanı firmanızla birlikte yapılacak bir iş olacaktır.