HAMAS Sözcüsü Kasım: Filistin halkının direnişi kazanacak

HAMAS Sözcüsü Hazım Kasım, siyonist işgal rejiminin, gece yarısı Gazze'ye düzenlediği son saldırılarla Filistin halkının haklı direnişini kıramayacağını söyledi.

Ekleme: 02.01.2022 11:50:08 / Güncelleme: 02.01.2022 11:51:09 / Dünya
Destek için 

HAMAS Sözcüsü Hazım Kasım, siyonist işgal rejiminin bu gece yarısı Gazze'deki bazı noktalara ve tarım alanlarına düzenlediği hava saldırılarını telin eden bir açıklama yayımladı.

Açıklamada, siyonist işgal rejiminin, Gazze'deki bir sınır gözetleme noktasına savaş uçakları ve toplarla gerçekleştirdiği hava saldırılarında maddi hasarın dışında herhangi bir can kaybının yaşanmadığı kaydedildi.

Kararlılık vurgusu yapılan açıklamada Kasım, Filistin halkını savunma, topraklarını ve kutsal mekanlarını işgalden kurtarma görevini yerine getirmeye devam edeceklerini belirtti.

"Bu savaşta Filistin halkı ve direniş kazanacak. Çünkü biz hak ve irade sahibiyiz." diyen Kasım, Gazze'ye düzenlenen saldırılara füzelerle ve ağır silahlarla karşılık veren mücahidleri övgüyle andı.

Kasım, işgal rejimi zindanlarında, Kudüs'te, Nakab'da ve Gazze'de işgale karşı mücadelede en ön safta duran kahramanlara da selam gönderdi.

Filistin halkının hicret etmek zorunda kaldığı vatanlarına dönüş hedeflerine ulaşana kadar mücadelelerini sürdüreceklerini kaydeden Kasım, siyonist işgal rejiminin yanı sıra işgalci yerleşimcilerin de hayal kırıklığı ve yenilgiden başka bir şey elde edemeyeceklerini dile getirdi. (İLKHA)