İHO EBRAR Iraklı selzedelere gıda yardımında bulundu

​İhtiyaç sahibi yetim ve muhtaçlara yönelik yardım çalışması yapan Uluslararası yardım kuruluşu İHO EBRAR, Erbil'de meydana gelen sel felaketinde mağdur olan ailelere gıda ve battaniye yardımlarını ulaştırdı.

Ekleme: 25.12.2021 17:25:12 / Güncelleme: 25.12.2021 17:25:41 / Güncel
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Irak'ta Kürdistan Bölgesi'nin başkenti Erbil'de yaşanan sel felaketinden sonra oluşan mağduriyetleri bir nebze de olsa gidermek amacıyla çalışma başlatan İHO EBRAR, bu zorlu günlerinde selzedeleri yalnız bırakmadı.

 

Yaşanan sel felaketinde evleri zarar gören aileleri ziyaret eden İHO EBRAR, temel gıda ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazırlamış olduğu gıda kolileri ile battaniyeleri mağdur ve muhtaçlara dağıttı.

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan İHO EBRAR temsilcileri, İHO EBRAR olarak Erbil'de yaşanan sel felaketinden dolayı mağdur ve muhtaç olan ailelere gıda paketi ulaştırmak için hazır bulunduklarını belirtti.

Hayırseverlere yapmış oldukları bağışlardan dolayı teşekkürlerini ileten temsilciler, kendilerine emanet edilen bağışları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdıklarını dile getirdi. (İLKHA)













Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar