HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Gençlik Kolları kan bağışında bulundu

Kızılay'ın kan bankalarında bulunan kan stokunun yetersiz duruma düştüğünü duyurması üzerine harekete geçen HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Gençlik Kolları kan bağışında bulundu.

Ekleme: 25.12.2021 14:05:11 / Güncelleme: 25.12.2021 14:10:06 / Güncel / Mardin Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Gençlik Kolları, kan stokunda azalmanın yaşandığı bir dönemde Kızılay'ın çağrısına kayıtsız kalmayarak kan bağışında bulundu.

 

Kan bağışında bulunan HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Vahdettin Akman, her bir damla kanın bir can olduğuna dikkati çekerek şöyle konuştu:

Yetkililerden edindiğimiz bilgilere göre, özellikle Ramazan ayından sonra bugüne kadar günlük kan stokunun karşılanamadığını belirttiler. HÜDA PAR Kızıltepe ilçe Gençlik Kolları olarak kan bağışı için çağrıda bulunduk. Kızıltepe İlçe Gençlik Kolları yönetimi ve üyelerimizle beraber kan bağışı merkezini ziyaret edip bağışta bulunduk.

Akman, "Elimizden geldiğince gönüllü olarak kan bağışında bulunursak özellikle kan stoklarında günlük ihtiyaçların karşılanması konusunda yardımcı olmuş olacağız. Gönüllü olarak kan bağışı yapılmadığı zaman kan ihtiyacı hasta yakınlarından temin edilmek zorunda kalınıyor. Bundan dolayı HÜDA PAR Gençlik Kolları olarak çağrıda bulunuyoruz. Özellikle gönüllü olarak kan bağışında bulunun. Çünkü her bir damla kan bir candır." dedi. (İLKHA)













Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar