Avrupa Yetim Eli'den Somali'ye "Süt Keçisi Projesi"

​Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli, Somali'de başlattığı "Süt Keçisi Projesi" kapsamında binlerce ihtiyaç sahibi aileye ulaşmayı hedefliyor.

Ekleme: 25.12.2021 10:25:08 / Güncelleme: 25.12.2021 10:31:32 / Güncel
Destek için  Haberin Videosunu İzle

İhtiyaç sahiplerine yönelik dünyanın dört bir yanında yardım çalışmaları yapan Avrupa Yetim Eli, Somali'deki aileler için "Süt Keçisi Projesi" başlattı.

 

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Avrupa Yetim Eli Gönüllü Temsilci Nizamettin Aygan, Somali'de insanların yaşadıkları mağduriyetlere dikkat çekerek, "Burası, iç çatışmaların verdiği sıkıntıdan güneyden kaçıp Başkent Mogadişu’ya sığınan binlerce mağdur aileyle dolu. Bu kampta kalan ailelerin hiçbir geliri yok." dedi.

Aygan, "Avrupa Yetim Eli aracılığıyla bu ailelere süt keçisi bağışında bulunan tüm hayırseverlerimizden Rabbim razı olsun. Rabbim bu güzel hayırları çoğaltıp mazlum ve mağdurların umudu olmayı bizlere nasip eylesin. Gerçekten Afrika mazlum, mağdur, yetim ve kimsesizdir. Bizler hayırseverlerin aracılığıyla nice güzel hayırlara erişmek için burada olduğumuzu belirtirken yardımlarınızı da beklediğimizi buradan ifade etmek istiyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler