TBMM'den "Benim ve 600 vekilin bilgisayarı değiştirildi" diyen Özdağ'a cevap

​TBMM Genel Sekreterliği, tüm milletvekillerinin değil; Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ dahil, talepte bulunan milletvekillerinin bilgisayarlarının değiştirildiğini açıkladı.

Ekleme: 24.12.2021 19:25:11 / Güncelleme: 24.12.2021 19:33:19 / Güncel / Ankara Haberleri
Destek için 

TBMM Genel Sekreterliği, Zafer Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Twitter hesabından TBMM'de kendisi dahil 600 milletvekilinin bilgisayarlarının değiştirildiği iddialarına yanıt verdi.

Açıklamada,  "Sayın milletvekillerimizin bilgisayarları, re'sen değil, sadece ve sadece talepleri halinde değiştirilmektedir. Nitekim, Sayın Ümit Özdağ'ın bilgisayarı da kendisinin 20 Aralık 2021 tarihli dilekçesi ile talep etmesi üzerine değiştirilmiştir. Paylaşımda bahsi geçtiği şekilde bütün milletvekillerimizin bilgisayarlarının değiştirilmesi söz konusu değildir." denildi.

Zafer Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bu sabah TBMM’de basın toplantısı için odama geldim. Bilgisayarım değiştirilmiş. 600 vekilin bilgisayarı değiştirilmiş. İnsanlar aç iken bu çok ayıp bir harcama. Halka 'porsiyon küçült' derken bu yapılmaz" ifadelerini kullanmış ve masasına kurulan yeni bilgisayarın da fotoğrafını paylaşmıştı.

Özdağ, TBMM'nin açıklamasının ardından bir paylaşım daha yaparak TBMM’den herhangi bir bilgisayar talebinin olmadığını ileri sürdü.  (İLKHA)