Mahmut Ustaosmanoğlu hastaneye kaldırıldı!

Uzun süredir yaşlılığa bağlı hastalıkları olan Ustaosmanoğlu'nun korona virüsten değil kronik hastalıklarından dolayı tedavi altına alındığı öğrenildi.

Ekleme: 20.12.2021 11:59:46 / Güncelleme: 20.12.2021 12:15:48 / Güncel
Destek için 

İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi hastanede tedavi altına alındı. İşte Mahmut Ustaosmanoğlu'nun son sağlık durumu...

Mahmud Efendi Hazretleri olarak anılan Nakşibendi Tarikatı şeyhlerinden İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi'nin hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Uzun süredir yaşlılığa bağlı hastalıkları olan Ustaosmanoğlu'nun korona virüsten değil kronik hastalıklarından dolayı tedavi altına alındığı öğrenildi.

Hoacaefendinin sağlık durumunu paylaşan torunu Muhammed Fatih Ustaosmanoğlu, "Efendi Hazretleri daha önce kısmı enfeksiyon tedavisi için bulunduğu hastaneden virüs bulaşır sebebiyle evine geçiş yapmış ancak tekrardan doktor tavsiyesi üzerine hastahaneye intikal ederek yarım kalan tedavisine başlanmıştır. Hayati bir durum kesinlikle söz konusu değildir. Mahmud Efendi Hazretleri ile ilgili kanında mikrop çıkmış, mevcut virüsten etkilenmiş gibi bir takım söylemler gerçeği yansıtmıyor. Şahsına ait bir takım kronik rahatsızlıklardan sebeple hastane ve doktor gözetimindedir. Başkaca söylem ve haberlere itibar etmeyiniz." açıklamasında bulundu.