Galatasaray'da Diagne'nin sakatlığı ciddi

Süper Lig'de dün oynanan Galatasaray-Başakşehir 1-1 berabere kaldı. Muslera ve Luyindama'dan yoksun bir şekilde çıkan Galatasaray'da bir sakatlık şoku daha yaşandı. Mbaye Diagne girdiği bir pozisyonda herkesi korkutan bir sakatlık yaşadı. Diagne daha sonra sedyeyle oyundan alındı. Peki Diagne sahalardan ne kadar uzak kalacak?

Ekleme: 19.12.2021 13:48:03 / Güncelleme: 19.12.2021 13:48:03 / Spor
Destek için 

Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Medipol Başakşehir ile karşılaşan Galatasaray'da Mostafa Mohamed'in son dakikalarda attığı golle 1 puanı kurtardı maç 1-1 berabere bitti. Maçta Diagne'nin yaşadığı sakatlık pozisyonu herkesi korkuttu.

Senegalli golcü Mbaye Diagne, 64. dakikada girdiği bir pozisyonda bacağının zemine takılmasının ardından herkesi korkuttu. Yerde acı çeken oyuncu sakatlandı ve oyuna devam edemedi.

DİAGNE SAHAYI OMUZLARDA TERK ETTİ

Yere basamayan ve oyunu omuzlarda terkeden Diagne, sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası yerinİ Mostafa Mohamed'e bıraktı.

DİAGNE'DEN KÖTÜ HABER

Senegalli oyuncu, 64. dakikada öne doğru esneyince kalçasında problem oluştu. Tekerlekli sandalye ile hastaneye giden Diagne'nin durumunun ciddi olduğu ve uzun bir süre sahalardan uzak kalacağı gelen haberler arasında.

Galatasaray, Muslera ve Luyindama'dan sonra Diagne'yi de sakatlığa kurban verdi. Muslera ve Luyindama'nın tedavilerinin devam ettiği ifade edildi.