Kripto Paraların Yasaklanması Gündemde…

Reuters, kripto para birimleri konusunda daha önce birçok adım atan ancak tamamen yasak uygulamayan Rusya’nın yasak ve düzenleme arasında ikilemde kaldığını açıkladı. Rusya Merkez Bankası’nın kripto para yasaklarının nasıl uygulanabileceğini araştırdığını gösteren bir rapor yayınlayan Reuters, “Rusya’da kripto para birimlerinin 2022 yılında yasaklanması veya yasallaştırılması konusunda ince bir çizgi var. Bu konuda Rusya Merkez Bankası tarafından yasakların tercih edilmesi durumunda nasıl hareket edileceğine dair araştırmalar yapılıyor” paylaşımında bulundu.

Ekleme: 17.12.2021 15:01:15 / Güncelleme: 17.12.2021 15:01:15 / Dünya
Destek için 

Rusya’nın kripto paraları tamamen yasaklamasının 2022 yılında mümkün olabileceğini belirten Reuters, “Bitcoin ve altcoin yatırımcılarının artan sayısı ve artan kripto para talebi karşısında yetkililerin bir karar vermesi bekleniyor” dedi.

Rusya yönetimi daha önce kripto paralar konusunda bazı sınırlamalar getirmiş ancak bu sınırlamaların çok etkili olmadığı yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Reuters tarafından yayınlanan rapor, yasak ve düzenleme arasında bir kararsızlık olduğunu doğrularken, Rus yetkililerin 2022’de hangi tarafı seçecekleri merak konusu oldu. - KOİNBEY