İşgalci siyonistlerden Batı Şeria'da 9 Filistinliyi esir aldı

Siyonist işgalciler Batı Şeria'nın farklı bölgelerinde sabahın erken saatlerinde gerçekleştirdiği baskınla 9 Filistinliyi alıkoydu.

Ekleme: 16.12.2021 14:50:07 / Güncelleme: 16.12.2021 14:54:57 / Dünya
Destek için 

Filistinliler üzerindeki baskısına ve zulmüne devam eden bunu rutin hale getiren siyonist işgal rejimi, bugün sabahın erken saatlerinde Batı Şeria'da Cenin, Nablus ve El Halil kentleri başta olmak üzere farklı kasabalarda baskınlar düzenledi ve aralarında özgürlüğüne kavuşan eski esirlerin de olduğu 9 kişiyi alıkoydu.

İşgalci siyonistler Batı Şeria'nın kuzeyinde bulunan Cenin'in Es-Sile El-Harisiyye kasabalarında özgürlüğüne kavuşan eski esirlerden 2 Filistinliyi tekrar esir aldı.

İşgalci siyonistler, Beytlahim'in Beyt Fecar kasabasında 1 Filistinliyi, Nablus'un Madma köyünde özgürlüğüne kavuşmuş 1 Filistinliyi, El- Halil kentinde bulunan El-Halil Üniversitesi öğrencilerinde 2 Filistinli genci, Sincar bölgesinde 1 Filistinli genci, Eriha'da ise 2 Filistinli genci evlerine yaptıkları baskın ile esir aldı.

HAMAS Basın Bürosunun hazırlamış olduğu aylık raporda yer alan verilere göre işgalci siyonist güçler Kasım 2021 boyunca Batı Şeria ve Kudüs'te toplam 2341 hak ihlali gerçekleştirirken 4 Filistinliyi şehid edip 629 Filistinliyi de yaraladı. (İLKHA)