Yenilenmiş İkinci El Telefon Platformu: Easycep

İlandır...

Ekleme: 16.12.2021 13:42:12 / Güncelleme: 16.12.2021 13:42:17 / Tanıtım
Destek için 

Easycep platformu, teknolojik ürünlerin geri dönüştürülebilmesi ve yeniden kullanıma sunulması gibi oldukça önemli bir amaç doğrultusunda oluşturulmuştur. Platform üzerinden tamamen yenilenmiş sertifikalı telefon sahibi olmak mümkün olduğu gibi ikinci el cihazların satışını yapmak da olanaklıdır. En çok tercih edilen akıllı cihazları bünyesinde barındıran Easycep’te ikinci el laptop ve akıllı saatler de bulunmaktadır.

Easycep; akıllı telefon, laptop ve akıllı saat gibi teknolojik cihazlara sahip olmak isteyenlere başta maliyet olmak üzere birçok konuda özel avantajlar sunar. Easycep’in vadettiği en önemli avantaj ülkemizde sadece sınırlı sayıda firmanın sahip olduğu TSE ve Ticaret Bakanlığı tarafından verilen yenilenmiş telefon satışı yapma sertifikasına sahip olmasıdır. Bu yetki doğrultusunda Easycep, TSE tarafından belirlenen standartlara uygun biçimde yenilenmiş cihaz satışı yapmaktadır.

Easycep Nedir, Easycep Ayrıcalıkları Nelerdir?

Easycep, ikinci el telefon sahibi olmak isteyenlere birçok ayrıcalık sunar. Platform üzerinden satın alınması planlanan cihazların hemen her türden özeliğine ulaşmak ve kesin olarak bilgi almak mümkündür. Ayrıca müşteri hizmetleri üzerinden iletişime geçip cihazlar hakkında merak edilen detaylara ulaşmak da olanaklıdır.

Tüm bunların dışında https://easycep.com/ üzerinden yenilenmiş telefon, ikinci el laptop veya akıllı saat satın almak isteyenlerin yararlanabileceği ayrıcalıklar şu şekildedir:

  • Düşük maliyetlerle en iyi cihazlara sahip olunabilir.
  • İlgili bakanlık ve TSE tarafından lisanslandırılan Easycep, güvenli ve prosedürlere uygun satış yapar.
  • Easycep garantisi ile satın alınan cihazlar güvence altına alınır.
  • Platform üzerinden cihazlar hakkında detaylı bilgiye ulaşmak olanaklıdır.
  • Kutu içeriğinde sıfır cihazlarda olan tüm parçalara ve ekipmanlara yer verilir.

Tüm bunların yanı sıra Easycep, teknolojik ve katma değerli ürünlerin tekrardan kullanıma kazandırılıyor olması nedeniyle toplumsal bir fayda da sağlamaktadır.

Easycep ile Hangi Markaların İkinci El Telefonlarına Sahip Olunabilir?

Easycep üzerinden son dönemin en prestijli akıllı telefon üreticisi markaların cihazlarına sahip olmak mümkündür. Apple, Samsung, Xiaomi ve Huawei gibi markaların hemen her model yenilenmiş telefon modelleri, Easycep garantisiyle düşük maliyetlerle satışa sunulur. Ayrıca yine bu markaların ikinci el cihazlarını Easycep üzerinden satılması da olanaklıdır.