Umut Kervanı Erbil'de kışlık giyim yardımında bulundu

​Irak'ın Erbil şehrinde ihtiyaç sahibi ailelerle bir araya gelen Umut Kervanı, "Bir Bot Bir Mont" projesi kapsamında soğuk kış mevsiminde miniklerin yüreklerini ısıttı.

Ekleme: 16.12.2021 12:30:10 / Güncelleme: 16.12.2021 12:32:00 / Güncel
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Yurtiçi ve yurtdışında ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım faaliyetlerinde bulunan Umut Kervanı, "Bir Bot Bir Mont" projesi kapsamında çalışmalarını Irak'ın Erbil kentinde sürdürüyor.

 

Soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahibi çocukların giyim ihtiyaçlarını karşılamak üzere Erbil'de çalışma başlatan Umut Kervanı, Mrovdostan Derneği aracılığıyla muhtaç ailelere ulaştı.

Erbil'de başlatılan yardım çalışmaları hakkında bilgi veren Diyarbakır Umut Kervanı Başkanı Şahin Elelçi, Kürdistan bölgesel yönetim başkenti olan Erbil'de olduklarını belirterek "Bugün gerçekleştirdiğimiz yardım faaliyetimizde yüzlerce çocuğumuzun sevincine ortak olduk. Umut Kervanı olarak yurtiçi ve yurtdışındaki sevince ortak olma noktasında bizi aracı kılan ve bize bu mutluluğu yaşatan bağışçılarımızdan ve hayırseverlerimizden Allah razı olsun." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler