Avrupa Yetim Eli Erbil'de

​Yetim ve muhtaç ailelere yönelik yardım faaliyetleri yürüten uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli, "Bir Mont Bir Bot" projesi kapsamında Irak'ın Erbil kentindeki ihtiyaç sahipleriyle bir araya geldi.

Ekleme: 16.12.2021 11:50:09 / Güncelleme: 16.12.2021 11:51:54 / Dünya
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Erbil' de İslami Hareket partisine bağlı Neda Kuruluşu aracılığıyla kentteki yetim ve muhtaç ailelere ulaşan Avrupa Yetim Eli, yaptığı bot ve mont yardımlarıyla minikleri sevindirdi.

Yapılan yardımları çok anlamlı bulduklarını ifade eden Neda Kuruluşu yetkilileri Avrupa'dan Erbil'e gelerek yetim ve muhtaç çocuklara ulaştırdıkları bot ve mont yardımlarından dolayı Avrupa Yetim Eli'ne teşekkürlerini iletti.

Erbil'deki yardım çalışmalarını yürütmek üzere faaliyetlere katılan Avrupa Yetim Eli Diyarbakır Temsilcisi Recep Bozkurt, Avrupa Yetim Eli'nin dünyanın birçok ülkesinde yapmış olduğu yardımları Irak'ın Erbil kentinden devam ettiklerini belirterek "Bir Mont Bir Bot yardımlarımızın Erbil'deki dağıtımını yapmaktayız. Yetim, öksüz, mağdur ve kimsesiz çocuklara mont ve bot yardımında bulunduk. Çalışmalarımız Erbil'in iki farklı noktalarda devam edecektir. Avrupa'daki hayırsever kardeşlerimize teşekkür ederiz." dedi. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar