Umut Kervanı Erbil'de 180 çocuğa giyim yardımında bulundu

​"Hayat Birlikte Güzeldir" sloganıyla yola çıkan Umut Kervanı Irak'ın Erbil kentinde ihtiyaç sahibi ailelerle bir araya gelerek çocukların kışlık giyim ihtiyacını karşıladı.

Ekleme: 16.12.2021 11:15:11 / Güncelleme: 16.12.2021 11:22:46 / Güncel
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Yurtiçi ve yurtdışında ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım çalışmaları yürüten Umut Kervanı, Irak'ın Erbil kentinde yardım faaliyetlerinde bulunan Neda Derneği aracılığıyla kentteki muhtaç ailelere ulaştı.

 

Havaların soğumasıyla beraber başlatılan "Bir Bot Bir Mont" projesi kapsamında bağışçıların vermiş oldukları desteklerle Erbil'de 180 çocuğa bot ve mont dağıtımı yapıldı.

Yapılan çalışmayı değerli gördüklerini ifade eden Neda Derneği yöneticileri, yetim ve muhtaç ailelere kışlık elbise yardımında bulunmak üzere Erbil'e gelen Umut Kervanına teşekkürlerini iletti.

Erbil'de gerçekleştirilen yardım çalışması hakkında açıklamalarda bulunan Diyarbakır Umut Kervanı Başkanı Şahin Elelçi, "Hayat Birlikte Güzeldir sloganıyla yola çıktığımız bu çalışmamızda, yurtiçi faaliyetlerimizle birlikte yurtdışı çalışmalarımızı da bugün itibariyle gerçekleştirmiş bulunmaktayız." dedi.

Hayırseverlerin ve bağışçıların destekleriyle yurtiçinde "Bir Mont Bir Bot" çalışmasını tamamladıklarını belirten Elelçi, "Bunu yurtdışındaki mazlum, mustaz'af ve muhtaç olan ailelerin çocuklarına ulaştırmak için Kuzey Irak'ın Erbil kentindeyiz. 180 çocuğumuzu giydirilmiş bulunmaktayız. Minik yüreklerine dokunmak ve onların dualarını almak adına faaliyetimizi gerçekleştirmiş olduk. Mont ve bot çalışmasında emeği geçen, katkı sunan ve destek veren bütün hayırseverlerden Allah onlardan razı olsun." ifadelerini kullandı. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar