Yetimler Vakfı, Ankara’da yetimlerin yüzünü güldürdü

Yetimler Vakfı Ankara Temsilciliği, hayırseverlerin yapmış olduğu yardımları tespit ettikleri yetim ailelerine ulaştırdı.

Ekleme: 15.12.2021 13:25:10 / Güncelleme: 15.12.2021 13:28:47 / Güncel / Ankara Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Yaptıkları yardım faaliyetleriyle ismini sıkça duyuran Yetim Öksüz ve Mağdurlar ile Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Vakfı (Yetimler Vakfı), hayırseverlerin yapmış olduğu yardımları yetim ailelere ulaştırmaya devam ediyor.

Tespit ettikleri yetim ve öksüzlerin umudu olduklarını aktaran Yetimler Vakfı Ankara Temsilcisi Bilal İpek, hazırladıkları gıda paketleriyle yetim ve öksüzlerin yüzünü güldürdüklerini söyledi.

Yaptıkları yardımlarla birlikte Ankara’da yetim tespit çalışmalarının da devam etiğini dile getiren İpek, yardım yaptıkları yetimleri evlerinde ziyaret edip sorun sıkıntılarını dinleyerek yetim çocukların dertlerine derman olacaklarını aktardı.

Yardım sonrası yaptığı açıklamada İpek, “Yetimler Vakfı olarak ailelerimizden gelen talepler doğrultusunda başlattığımız Ankara Temsilciliğindeki gönül elçileriyle birlikte cennet incilerinin hanelerine derman olmak için elhamdülillah yoğun bir şekilde çalışmalara başladık. Ankara’daki yetim ve öksüz ailelerimize yardımda bulunacağımız bu proje kapsamında emeği ve yardımı geçen herkesten Allah (celle celaluhu) razı olsun ve hayırlarını kabul etsin inşallah.” dedi. (İLKHA)













Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar