2022 En Uygun Fiyatlı Mobilya Düğün Paketleri

İlandır...

Ekleme: 15.12.2021 10:06:28 / Güncelleme: 15.12.2021 10:06:34 / Tanıtım
Destek için 

Yeni evlenecek çiftlere özel olarak bugün yeni evli çiftler için hazırlanan birbirinden farklı düğün paketleri bulunuyor. Bu özel paketler içeriğinde bulundurduğu üçlü takım mobilyalar ile evlerinizde yepyeni bir dekor için hazır şekilde geliyor. 2022'nin en yeni düğün paketi modelleriyle beraber siz de yatak odası, yemek odası takımı ve oturma odası koltuk takımı sayesinde düğün hazırlık sürecinde en iyi fiyatlardan faydalanarak yuvanızı kuracak şekilde uygun paketler ve modellerden yararlanabilirsiniz.

Bugün en yeni ve en iyi modelleriyle beraber ürün çeşitliğinde doğru mobilya mağazalarıyla görüşerek 2022’nin en yeni modellerinde aradığını uygun fiyattan yararlanabilirsiniz. Düğün paketi olarak takım içerikleri çok merak ediliyor. Düğün paketi içeriğinde en yeni modeller ve takım içeriği detayları şu şekildedir:

  • Yemek odası takımında TV ünitesi, TV sehpası, yemek masası ve sandalyeler, konsol bulunmaktadır.
  • Yatak odası takımında 4-5 kapılı dolap, aynalı şifonyer, 150'lik başlıklı 150x200 baza ve karyola kasası, yatak ve komodin içerir.
  • Koltuk takımında ise mini ya da maksi koltuk takımı yer almakta olup 3 seçenekte de paket içerikleri değişiklik göstermekte, çeşitlilik arz etmektedir.

3 mobilya takımıyla çok iyi bir kombinasyon ile istediğiniz gibi siz de düğün paketi veya çeyiz paketi olarak harika bir şekilde mobilya ürünlerine sahip olabilirsiniz. Bu paket takımı ile beraber mağaza üzerinden faydalanacağınız gibi isterseniz çok uygun fiyatlarda direkt internet üzerinden de paket isimlerine ve detaylarına göz atarak da seçimlerinizi yapabilirsiniz.

Ürün seçiminden dekorasyon düzenine, renk ve kumaş seçimlerinden fikir alma süreçlerine kadar internette hem yeni hem de en iyi düğün paketi mobilya seçenekleriyle istediğiniz gibi özel esintileri evinizde yaratabilirsiniz. Aradığınız en yeni evlenmeden önce evinizi dekorasyon yapma konusunda harikalar yaratabilir, çok iyi seçeneklerde de faydalanabilirsiniz.

Tamamen kendi zevkinize uygun şekilde, yeni evlenecek çiftler için uygun olan bu evin temel ihtiyaçları için tüm mobilyalar içerisinden de kombin yaparak harika bir set yaratabilirsiniz. Mobilya firması üzerinden yararlanacağınız pek çok paketler ile tamamen zevkinize uygun düğün paketi seçenekleriyle aradığınızı bulabilirsiniz. Çok uygun hesaplarda fiyat karşılaştırması yaparak özgün tasarımlara sahip en iyi düğün paketleri mobilya tasarımlarına göz atabilirsiniz.