Temizlik görevlisi gördüğü para dolu cüzdanı sahibine ulaştırdı

Muğla'nın Milas ilçesinde temizlik görevlisi olarak çalışan Dursun Girgin, rutin temizlik faaliyeti sırasında yerde bulduğu para dolu cüzdanı sahibine verdi.

Ekleme: 12.12.2021 11:35:08 / Güncelleme: 12.12.2021 11:53:34 / Güncel / Muğla Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Temizlik görevlisi Dursun Girgin, bu sabah Cumhuriyet Mahallesi’nde rutin mıntıka temizliğini gerçekleştirirken siyah bir naylon poşet gördü. Bu poşeti de temizlik arabasının içine atmak için aldığı sırada, yerde içinde para dolu cüzdanı fark etti.

Girgin’in, yerden aldığı cüzdanı amirine onarda Zabıta Müdürlüğü teslim etti. Zabıta ekipleri, yaptıkları çalışmanın ardından cüzdanın üniversite öğrencisi Muhammet Arslan'a ait olduğu belirlendi.

Cüzdanın üniversite öğrencisine ulaşmasından memnun olduğunu ifade eden Girgin, “Sabah çıktığımız saatte hava oldukça karanlıktı. Büyük bir naylon poşeti gördüm. O poşeti almak için gittiğimde cüzdanı fark ettim ve yanıma aldım. Ardından müdürlüğümüze gelerek amirime teslim ettim.” dedi. Kayıp cüzdan sahibinin öğrenci olmasının kendisini daha çok sevindirdiğini belirten Dursun Girgin, “Öğrendiğim kadarıyla cüzdan sahibi genç bir kardeşimizmiş. Cüzdanın ona sorunsuz şekilde ulaşmasından son derece mutlu oldum." dedi.  

Cüzdanı bulunan Arslan, “Ben üniversite öğrencisiyim. Bugün cüzdanımı kaybettiğimi fark edince açıkçası endişelendim. Daha sonra Milas Belediyesi tarafından yapılan anonsu duyunca Belediye’ye ulaştım ve kısa sürede cüzdanımı bana ulaştırdılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Girgin’in daha önce de benzer şekilde cüzdan bularak sahiplerine teslim ettiği öğrenildi. (İLKHA) 

 



Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar